Ha felszállok Kelenföldön a gyorsvonatra, és az csak Fehérváron áll meg legközelebb, de nincs jegyem, akkor csak ott szállíthat le a kalauz?
Kalauzfüggő a dolog.
Ha 4 percre van a megálló, és nem szállsz le, akkor továbbvisz a vonat, és a következő, vagy a kettővel utáni megállóba már odaérnek a rendőrök, így elkapnak.
Nem egészen egy hónapja esett meg velem, hogy tartottam haza és Tárnokra már eleve nagyon lassan gurultunk be, ami a felújítás miatt önmagában nem lett volna meglepő.. megállás előtt azonban a vezér bemondta (Flirt motorvonat volt), hogy hatósági intézkedés miatt az ajtók nem fognak nyílni. Sokak csatlakozó busza elment, este ezzel vagy egy órát buktak.. morogtak is rendesen, de megváruk az intézkedőket (látni nem láttam, mert elől voltam) akiket a jegyvizsgáló hívott pár ügyeskedő/problémázó kisebbségire.
Elég durva megoldásnak találtam, mert sokan szívtak miatta, ugyanakkor célravezető..
Dehogy hív rendőrt csak akkor,ha bűncselekmény van,amúgy az általad leírtakért nem.
Én is úgy járok át Ic-vel Szoboszlóra,hogy ha leszállít a következőnél akkor ott szállít le ahová szeretnék,gondolod veszek jegyet ebbe a viléágba,látod én okosan megoldom,ugyanis én már dörzsölt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!