A BKV számon tartja, hogy melyik bérletigazolványszám milyen személyhez tartozik?
Akkor, ha a szomszédod lop, akkor az a megoldás, hogy te is lopsz?
Amiről Te beszélsz, az az ország rossz anyagi sorsa.
Szerintem jegy nélkül utazni ugyan olyan lopás, mint a szupermarketben csokit lopni.
Ha egy nem magyar ember lop csokit, akkor itt felborul az oldal, ha Te jegy nélkül utazol, az felejtős? Hogy is van ez?
szerintem van ilyen adatbázist mostanában mindig mindent minden körülmények között ellenőriznek.
akik pedig vitatkoztak az előbb: fontos téma ez, nekem is van véleményem róla, de ez a kérdés nem erről szólt. vannak erre specializálódott fórumok, vagy ti is bármikor feltehettek itt egy ilyen kérdést, hogy mi a véleményünk a bkv -ról, tényleg **** -e a szolgáltatás amiért nem érdemes fizetni, vagy éppen akármilyen **** is, ha igénybe akarod venni, fizess érte, vagy ha a bkk monopolhelyzetben van, kutyakötelességük rendes szolgáltatást nyújtani, ha már nincs konkurencia, stb. álláspontok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!