Mit lehet tenni a buszon az öregek ellen?
Sziasztok!
Nem rosszból mondom, előre mondom TISZTELET A KIVÉTELNEK!
A Buszra szoktak olyan öregek felszállni, akik teljesen azt hiszik, hogy övék a busz! Kövötelik az ülőhelyet, mert "fáradtak" de a busz után tudnak szaladni, meg a piacon órákat állni, ha meg valaki nem adja át a helyet, mert nem szépen kérte, akkor meg fel vannak háborodva.. Én is, meg minden fiatal is kifizette a jegyet,bérletet. Felháborító. Tudom, fiatalok közt is vannak szemetek, de öregek közt is akad bőven. Múltok a fejemet leordította, mertz nagyon fent fogtam a korlátot...
Én is olyan busszal járok, ami rendszeresen tele van. Engem is bosszant, hogy a nénikéknek PONT akkor van dolga, mikor a diákok mennek iskolába.(bolt, temető meg hasonlók)
Egyszer beszélgettek az öregasszonyok, hogy "átjöttem már csirkefarhátért, 20Ft-tal olcsóbb, a busz meg úgyis ingyenes és más dolga sincs."
Most nem azt mondom, hogy legyen 50%-os jegy, mert alacsony a nyugdíj, és a féláras jegy sem olcsó, de ha lenne pl. valami jelképes összeg, mondjuk 25%, biztos vagyok benne, hogy csak úgy brahiból nem utazgatnának.
Én kb 1 órája üvöltöttem oltottam ki a dauerolt az egyik vén szatyor hajából.
Vásárhelyről utaztam Szegedre az ingyenes tram trainnel és hát persze hogy ők is ezzel utaznak amivel nincs is baj.
Na de nem ez a lényeg
Tömve volt "villamos" algyőnnél megált és a mellettem ülő hölgy leszállt és felszált egy fiatal anyuka a kisfiával én feláltam hogy át engedjem nekik a helyet erre a mellettem lévő sorból felált a boszi leűlt a helyemre és magamellé tette a táskáját a fiatal anyuka nézet és én is.
Először még szépen finoman mondtam neki hogy a táskáját legyen szíves.
Majd miután célzást tett a koromra majd hogy hozzá képest és senki vagyok így nekem se kellet több. Nem részletezem de gyorsan át adta a helyét mind az anyukának mind a gyereknek
Persze utánna fenyegetett hogy rendőrt hív meg hasonló
Mondtam neki hogy nyugodtan mert a biztonsági kamera pont ránk nézet
Komolyan az ilyenek nagyon gusztustalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!