Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit lehet tenni a buszon az...

Mit lehet tenni a buszon az öregek ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rosszból mondom, előre mondom TISZTELET A KIVÉTELNEK!

A Buszra szoktak olyan öregek felszállni, akik teljesen azt hiszik, hogy övék a busz! Kövötelik az ülőhelyet, mert "fáradtak" de a busz után tudnak szaladni, meg a piacon órákat állni, ha meg valaki nem adja át a helyet, mert nem szépen kérte, akkor meg fel vannak háborodva.. Én is, meg minden fiatal is kifizette a jegyet,bérletet. Felháborító. Tudom, fiatalok közt is vannak szemetek, de öregek közt is akad bőven. Múltok a fejemet leordította, mertz nagyon fent fogtam a korlátot...

2012. nov. 4. 13:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nekem is van bőven történetem, de nem írom most le, mert 4 A4 es oldal lenne. Vannak normális öregek, de aki 500 retiküllel amikbe szinte semmi nincs... Itt hepázik nekem, hogy adjam át, akko tutira nem adom át... Innentől Csak olyannak adom át, aki elmúlt 100 éves, és az anyukája is elkiséri...
2012. nov. 5. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
És a szagokról még nem is szólt senki semmit...rohadt büdösek.....
2012. nov. 7. 09:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát igen... Ilyen dohos szagúak...
2012. nov. 7. 14:48
 14/17 anonim válasza:

Én is olyan busszal járok, ami rendszeresen tele van. Engem is bosszant, hogy a nénikéknek PONT akkor van dolga, mikor a diákok mennek iskolába.(bolt, temető meg hasonlók)

Egyszer beszélgettek az öregasszonyok, hogy "átjöttem már csirkefarhátért, 20Ft-tal olcsóbb, a busz meg úgyis ingyenes és más dolga sincs."

Most nem azt mondom, hogy legyen 50%-os jegy, mert alacsony a nyugdíj, és a féláras jegy sem olcsó, de ha lenne pl. valami jelképes összeg, mondjuk 25%, biztos vagyok benne, hogy csak úgy brahiból nem utazgatnának.

2012. nov. 8. 22:47
 15/17 anonim válasza:
Engem az zavar,hogy csúcsidőben kell utazniuk.Mert nem érnek rá máskor,csak mikor tömött a busz:D
2012. nov. 13. 21:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen. Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek.
2012. dec. 4. 20:45
 17/17 anonim válasza:

Én kb 1 órája üvöltöttem oltottam ki a dauerolt az egyik vén szatyor hajából.

Vásárhelyről utaztam Szegedre az ingyenes tram trainnel és hát persze hogy ők is ezzel utaznak amivel nincs is baj.

Na de nem ez a lényeg

Tömve volt "villamos" algyőnnél megált és a mellettem ülő hölgy leszállt és felszált egy fiatal anyuka a kisfiával én feláltam hogy át engedjem nekik a helyet erre a mellettem lévő sorból felált a boszi leűlt a helyemre és magamellé tette a táskáját a fiatal anyuka nézet és én is.

Először még szépen finoman mondtam neki hogy a táskáját legyen szíves.

Majd miután célzást tett a koromra majd hogy hozzá képest és senki vagyok így nekem se kellet több. Nem részletezem de gyorsan át adta a helyét mind az anyukának mind a gyereknek

Persze utánna fenyegetett hogy rendőrt hív meg hasonló

Mondtam neki hogy nyugodtan mert a biztonsági kamera pont ránk nézet

Komolyan az ilyenek nagyon gusztustalanok.

2022. jún. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!