Hogyan legyek buszsofőr?
Hello!
Nagyon örülök, hogy válaszoltál nekem, mert be kell valljam őszintén, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő elteltével is van rá esély, hogy írsz. :-)
Ne haragudj, tudom hogy már nem aktuális ez a kérdés, hisz megoldódott.
Azt megkérdezhetem, hogy merre felé vagy? :-)
Csak, mert minden egyes nap volánnal utazom, ami Gyártelepről jön, így kíváncsiságból gondoltam megkérdem. Szigetszentmiklóson szállok egyébként, így remélem Bp.Csepeli buszt vezetsz. :-)
(Utolsó válaszoló voltam)
Ne haragudj, ha zavartalak.
:)
Micsoda véletlen. Kicsi ez a világ. :D
Ha reggel 6 után érkezel a József Attila lakótelepre, akkor egész biztos mutattam már bérletet neked. :)
Igaz, nálam változó, hogy melyik buszra szállok, mert reggel jó pár jön, így amelyiket elérem és előbb jön. Ebbe a hidegbe nehéz várakozni, így muszáj felszállni. :D
Ha jól néztem a volán oldalon a menetrendet, akkor a 676 6:34-re ér oda ahol én szállok. Pénteken akkor ezzel megyek és megíróm itt privát üzenetként, hogy téged láttalak-e. :D
Szép napot az utakon és vigyázni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!