Utaztam az egyik helyijáraton ma kora délután és hát sokan voltunk,sok embernek csak álló helye volt ,de a sofőr ugye elől űl,vezet és amúgy szépen elvolt.
Képzeljétek ilyen petárdákat dobált kifelé az alakon az úttestre,csak úgy durrongott az utca.
Kérdésre kérdéssel bunkóság, de ott helyben miért nem volt szád szólni neki, miért itt kell emiatt háborogni és írni róla? Vagy legalább feljelentetted?
2012. szept. 28. 17:00
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem nincs jogom feljelenteni,míg én nekem nincs bajom belőle.
Normális szabad téren petárdázzon a papa,ne pedig a buszból.
2012. szept. 28. 17:13
3/18 anonim válasza:
Dehogy nincs jogod feljelenteni. Mozgó buszból dobál ki petárdákat 50-60 km/h sebességnél miközben tele utasokkal? Közlekedés biztonságának veszélyeztetését minimum kimeríti, de találnának más paragrafust is, amiben még jeleskedik a tettével. Legenyhébb büntetésként pénzbírságot kap, meg hogy kirúgják, eltiltják, többet soha az életben nem vezet buszt.
2012. szept. 28. 17:17
4/18 anonim válasza:
Ezt elég nehezen tudom elképzelni...
2012. szept. 28. 17:18
5/18 anonim válasza:
Jah a korára írtad, jól van. Bár feltételezem a sebesség is volt bőven annyi egy ilyen beteg f@sztól.
2012. szept. 28. 17:18
6/18 anonim válasza:
Pedig hidd el! Ez úgy van, hogy felírod a busz rendszámát, járatszámot, ránézel az órádra, vagy telefonodra, hogy hány óra, bebattyogsz mondjuk 1, vagy 2 tanúval első körben a közlekedési társasághoz, elmondod mit csinált. Máshová lehet nem is kell menned, majd ott elintézik a többit.
2012. szept. 28. 17:20
7/18 A kérdező kommentje:
"Ezt elég nehezen tudom elképzelni..."
Te nem nagyon mozoghatsz a nagyvilágban,mert akkor tudnád,hogy mi minden történik a kis országunkban.
Képzeld: Még a rendőrök közt is van bűnöző is.
Vagy ezt sem tudod elképzelni,akkor jó.
Nagyon jó békés országban élünk csak így tovább.
2012. szept. 28. 17:23
8/18 A kérdező kommentje:
Dehogy én nem írok semmit.
Míg nekem nincs bajom belőle én nem megyek vádaskodni,az más dolog,hogy az egész busz,csak csóválta a fejét,hogy hah,borzaztó ez a h...lye sofőr.
Szerintem,ha van unokája,kb. vele egyezik az értelmiségszintje.
Amúgy én csak akkor jelentem be a sofőrt,ha időre megyek,és várakozom a megállóba és nem áll meg.
Erre volt példa.
2012. szept. 28. 17:30
9/18 anonim válasza:
le is videózhattad volna a tagot,mint az újságolvasós pilótát nem is olyan régen.az épp elég bizonyíték volt,még a tv is leadta meg tele volt vele a net és az újságok.egyébkét a már a petárdázni se lehetne alapból,nincs még szilveszter de akkor is csak tüzijáték engedélyezett a petárda nem.
2012. szept. 28. 17:32
10/18 anonim válasza:
Hát jó, ahogy gondolod. Bár remélem a többi fejét csóváló utas közül valaki csak feljelentette. Az ilyen embert egy gyárba tenném dög nehéz elektronikus gépek közé, aztán ott hajigálja a petárdát, hátha valami szétb@ssza azt a hülye fejét. Kinek hiányzik egy ilyen ragyogó elme. Képzelem mit csinálhat az ilyen otthon, a családja körében..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!