Pénz hiányában kicsit csalnunk kellene, mennyire figyelik ezt?
Sajnos nem állunk valami nagyon jól anyagilag a barátommal, de az ünnepekre hazautaznánk a családomhoz.
Forgalmas vasútvonal,és félúton van egy nagyobb állomás... Ha csak addig vennénk jegyet rengeteg pénzt spórolnánk meg.
Mennyire jegyez meg a kalauz 2 embert,hogy már le kellett volna szállniuk?
Tudom nem szép dolog,de sajnos máshogy nem tudnánk hazautazni:(
Ez lutri:)Általában az új felszállókra hajtanak,de jó a memóriájuk, pláne ha kevés az utas.
Mondjuk a nagyobb állomásnál is felszállhat egy ellenőr, s lebuktok.De kockáztattok, és 50% az esély, hogy megússzátok.
Én nem vasúton, hanem a városi közlekedésben látom, hogy a bliccelők nem adnak át személyit, bediktálnak egy kamu nevet, kamu címmel,születési adatokkal, és mikor leszállnak az ellenőrök, széttépik a csekket. Ez nem tipp, de az ember határozott fellépéssel blöffölhet.
van egy oldal, ahol magánemberek kirakják hogy mondjuk 5 nap múlva utazok miskolcra, 3 embert elviszek 1000 forint/fő áron
sajna nem emlékszem, próbáld megkeresni, de ha nem megy, max rakd ki ide hogy hova utaztok, hátha valaki egyedül menne, és 1-2 ezer forintért megéri neki
Én azért nem lennék olyan biztos abban, hogy a blöff működik. Ugyanis, ha kifogtok egy karakán kalauzt, akkor nektek annyi. Fizethetitek a büntit és, ha elkezdtek hepciáskodni, hogy nem adjátok át a személyit stb., akkor a köv. állomáson majd a rendőrnek kénytelenek lesztek. De ez esetben még jobban pórul jártok.
Ha szolgáltatást akarsz igénybe venni, fizess is érte. Ne cigizz pár napig, ne vegyél sört, csokit és olyan dolgokat amik nem létfontosságúak. És hopp, meg is van a vonatjegy ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!