Még sosem utaztam Volánnal, általában előre veszik a jegyeket vagy a helyszínen?
Budapestről Verpelétre szeretnék eljutni, amit kinéztem az így néz ki:
Budapest (Stadion u.) - Gyöngyös 1:35 út és 0:15 várakozás
majd átszállás
Gyöngyös - Verpelét 0:55 perc út.
Hogy megy ez odamegyek az aktuális buszhoz és kérek a sofőrtől jegyet?
Igen, a legegyszerűbb, hogy amikor felszállsz megmondod a sofőrnek, hogy egy teljeset/diákot kérsz Verpelétig.
Elővételben is megveheted, ahogy mész a metrótól befelé balra vannak a jegypénztárak, de nem feltétlenül muszáj.
Én csak olyankor veszem meg amikor tudom, hogy sokan fognak utazni és így tuti lesz helyem.
Nem tudom mennyien lehetnek ezen a buszon, ha már 15-20 perccel előbb beállsz a buszállásra biztos lesz helyed, nem hiszem hogy olyan sokan utaznának ilyenkor.
Budapestről megy közvetlen járat is Verpelétre, nem kell átszállni. (ennek a busznak Eger a végállomása, itt lakom és sokat járok Pestre)
Ezekre a buszokra már helyjegy van, Verpelét elég távol van, csak a Pesthez közeli településekre nem biztosítanak helyet. Persze előbb oda kell menni, ha az elővétel nélküliek felszállnak előtted és nem marad hely akkor ugyanúgy állhatsz mintha nem vetted volna meg előre.
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!