Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV általában mikor szokta...

A MÁV általában mikor szokta visszaküldeni postai úton a pénzt? (nálam pl:.122 perces késés volt)

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 09:50
 1/7 tetro ***** válasza:
60%
soha. nem is értem, honnan szeded ezt, hogy visszaküldik a pénzt...
2011. júl. 10. 09:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert utazás után kitöltöttem egy papírt amin visszakérem késés miatt a jegyem egy részét és be is adtam ezt a papírt a pályaudvaron ugyan oda vittem vissza ahonnan kaptam.
2011. júl. 10. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Háhá, te komolyan elhiszed, hogy a mávtól visszakapsz valamit? :D
2011. júl. 10. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem akarlak elkeseríteni, de én jó 1 éve küldtem ilyen papírt, azóta se kaptam semmit :)
2011. júl. 10. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg 30 nap határidő van rá, de sajnos elég sokszor jobban elnyúlik. Ha 2-3 hónap után sincsen semmi reakció, mindenképp küldj egy emailt az ügyfélszolgálatnak a kitöltött papír képével (lefotózva, szkennelve akárhogy) és kérdezz rá, hol tart az ügy.

Sajnos ez a visszatérítéses papíralapú módszer alaposan leterhelte az erre fenntartott állományt, most júliustól már be is vezették, hogy már a pénztárban is vissza lehet igényelni a kártérítést "egyzserű" esetekben. (A legtöbb ilyen, akinek nincs egyéb költség kártérítés igénye.)

Szerintem mindneképp érdeklődj az ügyfélszolgálatnál.

2011. júl. 10. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
visszaküldik, én már kaptam tőéük sok kupont :)
2011. júl. 10. 13:30
 7/7 A kérdező kommentje:
2 napra a késés után adtam be :O
2011. júl. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!