Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Gyöngyös-Szegedi busznak...

A Gyöngyös-Szegedi busznak hogy hívják a kopasz sofőrjét?

Figyelt kérdés
Ez az a busz, ami 11:55re van Szegeden, és 14:30kor indul vissza Gyöngyösre. 2 sofőrjét ismerem látásból, de az egyik nagyon tetszik, és szeretném megtudni a nevét. Kopasz és kék szeme van..tudna valaki segíteni? (Busz rendszám: LGA-635) minden infót szívesen fogadok! :)

2012. okt. 14. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
hát továbbra sem értem, h miért nem léptek. 15 évesen eldöntöttem, h megismerkedek vele majd lépésről lépésra haladok. 17 évesen összejöttünk azóta is ... nyáron leszek 19
2013. febr. 28. 22:06
 32/51 anonim ***** válasza:

Szia! Megint én vagyok.

Majd mesélj, ha tudsz a péntekről. :-)

Örülök neked nagyon!!! :D

A múltkor még vitt egyszer a sofőröm, de csak beutazni tudtam vele, hazajövet nem ő jött. :(

Viszont nem tudtam levenni a szemem róla!!!!! :P *.*

Kedves 31-es válaszoló. Irigykedni tudok rád, mert te tudtál lépni, amikor eldöntötted, hogy megismernéd. Én sajnos félek, hogy kellemetlen helyzet alakulna ki, nem tudnánk miről beszélni, és a többi... Meg ő felnőtt ember, csupán csak összebarátkoznék vele. :/

2013. márc. 2. 20:07
 33/51 anonim ***** válasza:

31 -es vagyok. Hát ő is felnőtt. Nem is kicsit. Nekünk sincs mindig témánk, de attól még jó, hogy együtt vagyunk.

Ma voltunk együtt egy óráskát, áh azok a nyakra ment csókok. Annyira vissza kellett fogni magam...

2013. márc. 2. 20:31
 34/51 anonim ***** válasza:

Szióó! (Megint én)

Na?

Péntek van. Ott maradtál végül? Láttad, utaztál vele? :-)

Az én sofőröm eltűnt. (o.O) :'''(

1 hete nem utaztam vele, pedig az a busz jön, amit vezetni szokott. Legalábbis olyan fajta a busz és a száma is, de nem ő vezeti. :''''''''''''(

Sőt, még látni sem láttam, hogy elmentünk volna mellette. Remélem csak szabadságra ment, mert nagyon-nagyon szomorúúúú leszek, ha nincs itt :'''(

2013. márc. 8. 20:46
 35/51 anonim ***** válasza:

biztos szabin vagy csak. (:

Egy kapcsolatnak az is előnye, h tudod mikor megy szabira.

2013. márc. 8. 21:01
 36/51 A kérdező kommentje:

Jaj, hát remélem, hogy minél előbb visszakerül a buszhoz :) szerintem is csak szabira ment, ne aggódj :)

Én sajna azóta sem találkoztam vele, mert megint nem tudtam úgy hazamenni :( Szombaton izgultam, mert kocsival jöttünk le Szegedre, és pont abban az időben, mikor jön a Gyöngyösi busz is. Már megismertem azt a buszt, ami előtte szokott jönni, de az én buszomat nem láttam útközben :( biztos pont akkor késett, pedig nagyon reménykedtem

2013. márc. 11. 00:24
 37/51 anonim ***** válasza:

Szió! Itt vagyok újra.

Az nem jó, de remélem mielőbb fogsz találkozni már végre vele. :-(

Hazafelé pont ez járt a fejemben a buszon, hogy vajon tényleg elment-e az én sofőröm. Lassan 2 hete nem láttam...Se befele utazáskor, se hazafelé. Nagyon szomorú voltam. Mindig egy új sofőrt láttam aki vezette a buszt, ami ugyan olyan, mint amit ő vezetett, így már a legrosszabbra is gondoltam, hogy tényleg nincs már, elment máshova, stb... Pont a mai nap, hazafelé a buszon ülve gondoltam erre, amikor láttam, hogy szembe velünk egy olyan fajta busz jön, amit ő is vezetett. Minden ilyen busz vezetőjét megnézem, hátha ő az, és egyre közelebb érve, csak hajoltam kifelé az ülésből, hogy megnézzem és ő volt az!!!! Talán 2 másodperc erejéig láthattam, de nagyon-nagyon örültem és most is örülök!!!! *.*

2013. márc. 13. 12:03
 38/51 A kérdező kommentje:
Na végre :) Akkor biztos, h nincs mitől tartanod, nem ment sehová :) amúgy merre szokott járni a buszod? :D
2013. márc. 15. 20:39
 39/51 anonim ***** válasza:

Amit ő vezet, az Tököl és Budapest között jár.

Tököl - Szigethalom - Szigetszentmiklós - Bp.Csepel.

2013. márc. 16. 19:26
 40/51 A kérdező kommentje:
Óó, akkor az nem erre van
2013. márc. 18. 08:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!