A Gyöngyös-Szegedi busznak hogy hívják a kopasz sofőrjét?
Szia! Megint én vagyok.
Majd mesélj, ha tudsz a péntekről. :-)
Örülök neked nagyon!!! :D
A múltkor még vitt egyszer a sofőröm, de csak beutazni tudtam vele, hazajövet nem ő jött. :(
Viszont nem tudtam levenni a szemem róla!!!!! :P *.*
Kedves 31-es válaszoló. Irigykedni tudok rád, mert te tudtál lépni, amikor eldöntötted, hogy megismernéd. Én sajnos félek, hogy kellemetlen helyzet alakulna ki, nem tudnánk miről beszélni, és a többi... Meg ő felnőtt ember, csupán csak összebarátkoznék vele. :/
31 -es vagyok. Hát ő is felnőtt. Nem is kicsit. Nekünk sincs mindig témánk, de attól még jó, hogy együtt vagyunk.
Ma voltunk együtt egy óráskát, áh azok a nyakra ment csókok. Annyira vissza kellett fogni magam...
Szióó! (Megint én)
Na?
Péntek van. Ott maradtál végül? Láttad, utaztál vele? :-)
Az én sofőröm eltűnt. (o.O) :'''(
1 hete nem utaztam vele, pedig az a busz jön, amit vezetni szokott. Legalábbis olyan fajta a busz és a száma is, de nem ő vezeti. :''''''''''''(
Sőt, még látni sem láttam, hogy elmentünk volna mellette. Remélem csak szabadságra ment, mert nagyon-nagyon szomorúúúú leszek, ha nincs itt :'''(
biztos szabin vagy csak. (:
Egy kapcsolatnak az is előnye, h tudod mikor megy szabira.
Jaj, hát remélem, hogy minél előbb visszakerül a buszhoz :) szerintem is csak szabira ment, ne aggódj :)
Én sajna azóta sem találkoztam vele, mert megint nem tudtam úgy hazamenni :( Szombaton izgultam, mert kocsival jöttünk le Szegedre, és pont abban az időben, mikor jön a Gyöngyösi busz is. Már megismertem azt a buszt, ami előtte szokott jönni, de az én buszomat nem láttam útközben :( biztos pont akkor késett, pedig nagyon reménykedtem
Szió! Itt vagyok újra.
Az nem jó, de remélem mielőbb fogsz találkozni már végre vele. :-(
Hazafelé pont ez járt a fejemben a buszon, hogy vajon tényleg elment-e az én sofőröm. Lassan 2 hete nem láttam...Se befele utazáskor, se hazafelé. Nagyon szomorú voltam. Mindig egy új sofőrt láttam aki vezette a buszt, ami ugyan olyan, mint amit ő vezetett, így már a legrosszabbra is gondoltam, hogy tényleg nincs már, elment máshova, stb... Pont a mai nap, hazafelé a buszon ülve gondoltam erre, amikor láttam, hogy szembe velünk egy olyan fajta busz jön, amit ő is vezetett. Minden ilyen busz vezetőjét megnézem, hátha ő az, és egyre közelebb érve, csak hajoltam kifelé az ülésből, hogy megnézzem és ő volt az!!!! Talán 2 másodperc erejéig láthattam, de nagyon-nagyon örültem és most is örülök!!!! *.*
Amit ő vezet, az Tököl és Budapest között jár.
Tököl - Szigethalom - Szigetszentmiklós - Bp.Csepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!