Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Gyöngyös-Szegedi busznak...

A Gyöngyös-Szegedi busznak hogy hívják a kopasz sofőrjét?

Figyelt kérdés
Ez az a busz, ami 11:55re van Szegeden, és 14:30kor indul vissza Gyöngyösre. 2 sofőrjét ismerem látásból, de az egyik nagyon tetszik, és szeretném megtudni a nevét. Kopasz és kék szeme van..tudna valaki segíteni? (Busz rendszám: LGA-635) minden infót szívesen fogadok! :)

2012. okt. 14. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
és ha zavarnám? :D
2012. dec. 17. 17:56
 22/51 A kérdező kommentje:
Na igen, miért lenne kíváncsi épp rám :S Meg nem hiszem, hogy sok közös témánk lenne
2013. jan. 2. 23:48
 23/51 anonim ***** válasza:

jajj,de ha nem próbálod meg csak rágódni fogsz,hogy nem lépsz semmit.

Ha pedig megpróbálod és azt látod, hogy esélytelen, megnyugszol és kivered a fejedből...

2013. jan. 3. 21:35
 24/51 anonim ***** válasza:

Szió!

Ismét én vagyok, aki ugyan abban a cipőben jár mint Te és korábban írtam már ide. :-)

Sajnos az én sofőrömet egyre ritkábban látom, főleg hogy most másik buszt vezet, ami lényegében ugyan azon az útvonalon közlekedik, csak tovább megy másik helyre is. Lassan már 1 hónapja nem voltam azon a buszon, amit ő vezet és nagyon szomorú vagyok emiatt. :-(

Nagyon örülnék, ha mondjuk holnap vele utazhatnék, mert én már akkor is nagyon boldog vagyok, ha csak nézhetem őt és láthatom. A mai nap hazafelé egy másik buszról láttam őt, velünk szembe jött. Elől ültem, de majd kiestem a székből, csak hogy láthassam, amíg a két busz elmegy egymás mellett. *.*

áááááá, bárcsak a barátja lehetnék! :-(

2013. febr. 18. 21:50
 25/51 anonim ***** válasza:

ÁÁáá, és ma ő hozott haza.

Csak írnom kellett!!! :) ):

2013. febr. 19. 14:46
 26/51 A kérdező kommentje:

Huu hát én már nagyon nagyon rég láttam, mert mostanában nem tudok azzal a busszal jönni-menni :(

Örülök, hogy te láttad végre, olyan jó lenne nekem is hasonló élményben részesülni :) remélem még összefuttok, és akkor beszélgettek is :P

Én semmit sem tudok a sofőrömről :/ egyszer sztem direkt elmegyek majd a buszmeg felé, mikor indul a busz :)

2013. febr. 22. 23:34
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Szió! Megint én. :-)

Én legszívesebben iskola után fognám magam és addig várnám a buszokat, míg ő nem jön. :-)

Sajnállak téged, mert én tudom milyen érzés. :-(

Igazság szerint azért osztom meg veled, mert senki mással nem tudnám és te pontosan tudod milyen érzés ez, hisz ugyan abban a cipőben járunk. Jó lenne megismerni, beszélgetni,stb...

Ne haragudj, de jól esik az örömömet legalább veled megosztani. :D

Amilyen buszhoz átkerült az én sofőröm, azt régen nem szerettem, mert kevés az ülőhely,stb.., de amióta tudom, hogy ő is egy ilyet vezet, mindig örülök ha meglátok a megállóból, hogy messze egy ilyen jön felénk és reménykedem, hogy ő legyen. Ilyenkor a sor végére szoktam inkább állni, hogy addig is legalább nézzem őt, és örülök, ha minél többen vesznek előttem jegyet, mert addig is nézhetem. :D Aztán amikor sorra kerülök, csak köszönünk, bérletet mutatok, és megköszönni, de nagyon szeretem azt az arcot, azokat a szemeket. :))

Aztán ha van is ülőhely,(amire általában lecsapok, ha nem vele utazom) inkább kicsit hátrébb megyek és állok, csak hogy nézhessem, a visszapillantón ami belül van. :D Na hát amikor abba bele néz néha, áááá *.*. Magam előtt látom most is. :D

Tegnap is ő hozott haza megint, aminek nagyon örültem.

2-3 éve van már ez így, minden egyes alkalommal nagyon tudok örülni, ha ő vele jöhetek. Emiatt megéri korán felkelnem. Egyedül emiatt nem szeretem, ha eljön a nyár, mert akkor egyszer sem kell felutaznom.

A régi buszt azért szerettem jobban, mert a vezető fülkénél ahol nyitja az ajtót elől, csak az egyiket használják mindig, a másikat pedig nem, így be lehetett oda állni, ami közel is volt a sofőrhöz és nem messze tőle, mellette. Régen mindig beálltam oda, ha ő jött és nem állt ott senki. Itt természetesen már sokszor levettem róla a szemeim, hisz nem akartam kellemetlen helyzetet és tudom milyen idegesítő érzés, ha nézik konkrétan a munkáját, látványosan. :) Viszont volt egy útfelújítás szeptemberben, ami 1-2 hónapig eltartott és emiatt mindig voltak dugók naponta, amit nem bántam, mert többet állhattam ott. ^^, Sok idős ember mindig érdeklődött ilyenkor, szerettem hallgatni ahogy beszélt nekik, meg egyszer amikor rádiót hallgatott, megkerestem telefonomon, aztán kíváncsian hallgattam, min tud nagyokat mosolyogni :D :D

Na, meg a sok bamba sofőrtől, amikor csinálnak valami marhaságot, tud káromkodni kicsit, de nagyon szeretem. :D

Rendes sofőr, az egyik legrendesebb és most eltekintve attól, hogy én mennyire kedvelem őt, ez tényleg így van. Tudod, én elől állok (:D) és volt már sokszor olyan, hogy már becsukta a megállóba az ajtókat, elindultunk, de meglátta, hogy valaki fut a busz után, aztán megálltunk, megvártuk, pedig már elmentünk a megállótól azért.

Osztálytársamnak csak annyit mondtam, hogy ő a kedvenc sofőröm, stb, jó párszor, aztán mindig mondja ő is, hogy "na, a sofőröd vezeti", meg volt olyan, hogy mivel mi reggelente sosem egy buszon utazunk oszt.társammal, ezért van, hogy reggel kapok egy sms-est tőle, hogy "a kopasz sofőröddel jövök" :D Én persze ilyenkor szomorú vagyok... :D

Na meg amikor a végállomáson borzasztó ritkán, de látni hogy kint áll és beszélget. áááá :D

Ne haragudj, nem írok többet. Bocsánat! Nem tudtam, hogy ennyire elszaladt velem a ló. :$

Bárcsak ismerhetném és tudnám mindig mikor jön. Alig várom, hogy legközelebb is vele utazhassak. :)

2013. febr. 23. 01:16
 28/51 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. febr. 23. 09:17
 29/51 anonim ***** válasza:
19 :-(
2013. febr. 23. 14:40
 30/51 A kérdező kommentje:

Tök jó, neked legalább van sok történeted vele kapcsolatban, mindig örülök, mikor írsz, mert tényleg ugyanabban a helyzetben vagyunk :)

Sajnos nekem nincsenek ilyen jó történeteim, de egyszer volt most ősszel, hogy jöttünk ki az anatómia intézetből (a buszpályaudvar mellett van, és mindig akkor végeztünk, mikor indult a busz), erre látom hogy ott áll pár méternyire a lámpánál a buszom *-* aztán váltott a lápma, kanyatodott ki a nagyútra, és akkor összenéztünk a sofőrömmel <3 látszott, hogy felismert, mert akkor még gyakrabban utaztam vele, és nagyon mélyen egymás szemébe néztünk :) Annyira jó volt, szerintem jövő héten maradok pénteken, mert már nagyon szeretném látni :(

Amúgy képzeld, pont a héten mondta valaki, hogy szerinte Zolinak hívják *-*

2013. febr. 28. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!