A Gyöngyös-Szegedi busznak hogy hívják a kopasz sofőrjét?
Kérdezz tőle nyugodtan valamit,azzal bajt nem csinálhatsz.Hidd el szóba fog elegyedni veled,és pikk-pakk megismerheted őt közelebbről is akár. Az meg,hogy nős nem számít :-)
Üdv.egy elvált ex-buszsofőr...
:-)
Ez mind jó ötlet, de nem merem leszólítani :(
Sokszor van az h elöl beszél vele vki, de nekem nem megy ilyen könnyen :(
Szia!
Sikerült azóta kideríteni valamit? Esetleg lépni valamit a megismerkedés terén? :)
Kérdező!
Nagyon aranyos vagy!! Ne haragudj, de muszáj volt ezt leírnom. :))
Tudod azért, mert én is pontosan(!) ebben a helyzetben vagyok. Szintén ugyan ez a helyzet, mint nálad, sőt még én is tudom a rendszámát annak a busznak amit vezet. :)))
Én is csak megismerkednék vele, de hát .... Bizonytalanság, stb... , de te ezt biztos tudod.
(elöző) :)
Szia, még mindig semmi, sajnos már rég láttam őt, mert nem tudtam azzal a busszal jönni-menni a vizsgák miatt :(
De ismerem magam, és tuti, hogy nem merném megszólítani, csak olyan jó lenne tudni, hogy kicsoda :)
Nekem annyiból rosszabb, hogy ha látni akarnám sem tudnám, mert véletlenszerűen jön a busszal. Nem mindig ugyan abban az időpontban. Így a szerencse kérdése, mikor utazhatok vele.
Közösségi oldalon egy csomó kollégáját megtaláltam, ismerőseik ismerősei közt keresgéltem, ott megtaláltam még több kollégát(persze akiket már láttam), de őt nem találom. :(
A múltkor volt olyan nagy szerencsém, hogy az iskolába is ő vitt és hazafele is vele jöttem. :)
Odafele volt szerencsém közel állni hozzá.
Bárcsak megismerhetném... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!