Miért vannak ilyen hülye szabályok a MÁV-nál?!
Valamit nem értek:
Kiskunfélegyházáról közvetlen vonatok vannak Bp-re -óránként!
Miért kellett leszállni Kecskeméten?
" póstás,"
Sokat járhattál nyelvtan órára...
Akkor talán ki is egészíthetnénk:
A hülye szó fokozása a nyelvtan szerint, hülye, hülyébb, leghülyébb, póstás, rendőr, vasutas,...intrepid !
Na akkor összefoglalom mégegyszer hogy a sok okostojás is megértse!
1.azért szálltam át Kecskeméten,mert az első vonat(04:10) nem megy közvetlenül Pestre!
2.Félegyházán (nem az én hibámból,havernak nem indult a kocsija,úgyhogy futás volt :))épphogy elértem a vonatot!
3.Nem tudtam elölre hogy vonattal fogok visszajönni,így nem is vettem jegyet elölre,a melóba viszont be kellett érni! 4.Mivel késett a Félegyh.-tól Kecskemétre menő vonat ALIG VOLT 1 PERCEM HOGY ÁTSZÁLLJAK!
5.Mivel 1000éve nem jártam Máv-al,honnan a jó édes ....-ból kéne tudnom hogy ilyen szabályokat állitanak be ,merthogy régen ilyen nem volt az fix!
ja és nem fikázni akarom a máv-ot vagy a kalauzt(aki jelen esetben igencsak bunkó módon közölte a tényeket),csak nem tudom miért a becsületesen jegyet venni akaróval kell kicseszni!Elnézést hogy nem blicceltem!!
Kösz ha végigolvastad!
Ja és ez nem ma történt
"merthogy régen ilyen nem volt az fix! "
Nem tudom neked mi a régen, de ez a szabály már a háború környékén is életben volt...
Mindig is a pénztárban kellett menetjegye váltani, ha arra a felszállás helyén lehetőség volt.
Ja, az kiesett. Este van már, bocsi.Megyek betérdelek a sarokba. :D
Viszont technikailag akkor is igaza volt a kallernak, neki ez a munkája, hivatalból g*ci. A stílus már más kérdés, de hát mint tudjuk nem diplomatákat vesznek fel ilyen munkakörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!