Volt már olyan hogy buszon valaki megkérdezte leülhet-e mellétek, és nemet mondtatok neki, pedig nem foglaltátok a helyet senkinek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 22:18
11/13 anonim válasza:
bunkóság, én sem szoktam, de volt nemrég egy öregasszony, aki elkezd velem kiabálni reggel 7kor, hogy ez az ő helye, mindig itt ül, meg hogy mért járok távolsági busszal szomszéd városba...na az ilyenektől kapok agyf*szt...egy, semmi köze, mivel megyek, akkor az a busz jött, másik meg amúgy üres volt a busz, belehal, ha nem az ajtó mögötti első ülésre ül most az egyszer. de amúgy aki büszke arra, hogy ilyennel elhajtja a másikat, nem tudom hogy fog esni, ha egyszer neki is állnia kell, mert egy másik ember pont olyan bunkó lesz, mint ő szokott.
13/13 anonim válasza:
10#
el kellett volna küldeni a qrva anyjába a vén pics*t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!