Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A budapesti trolikon hol,...

A budapesti trolikon hol, mikor van gyakran ellenőr?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 08:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
#8: szerintem rosszul számoltál. Eleve nem a havibérlet napi árával, hanem a nyilván gazdaságtalanabb jeggyel utazás árával vetetted össze az autózás költségeit. Ráadásul nem számoltál egy fillért sem amortizációra, márpedig ez is az autóhasználat költségeihez tartozik, hiszen előbb-utóbb javítani, cserélni kell a verdát.
2012. szept. 9. 11:15
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

"A BKV helyében minden járatra tennék ellenőrt, hogy ezek az ingyenélő szaralakok vagy rászokjanak a bérletvásárlásra vagy menjenek gyalog.

Szánalmas. "

Ez nem fog megtörténni, mert a pénzt inkább hazaviszik, illetve az offshore cégeikbe. Ellopják a pénzedet amiért megdolgoztál és még pártolod is őket, na ez a szánalmas!

2012. szept. 9. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
#11! Bérletre eleve ki nem adnék 10e-et, mert fizikai fájdalmat éreznék! Nekem az autó hobbi, mindig is imádtam, de csak most engedhettem meg magamnak, így az amortizáció nem érdekel. Amúgy mindent én csinálok rajta, fékcsere, vezérlés, stb így csak az alkatrészre kell költenem.
2012. szept. 9. 11:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen megoldom a BKV-nem-pártolást: bringával járok. Így nekem nem kerül pénzbe (najó, néha kilyukad a gumim - de mivel egy régi belsőből ragasztom meg, így összességében havi kb 500 Ft költsége van, kevesebb, mint két jegy). És igazából időben sem nagy különbség, ha az ember már edzettebb - így a munkába járás gyorsabb, és olcsóbb is - 8km oda, 8km vissza - egy út megvan 20-30 perc alatt, jóformán egyenesen, BKV-val ugyanez kb 40 perc. És nincs ellenőr, nem felejtem otthon a bérletemet :) A bringám meg kb ugyanannyiszor "robban le" mint egy busz. Viszont a belsőcsere megvan 5-10 perc alatt (hordok magamnál két pótgumit, aztán a lyukasat itthon megragasztom, amikor ráérek).

Megoldás mindig van, maximum az akarat hiányzik...

2012. szept. 9. 14:20
 15/20 MrPifta ***** válasza:
0%
Beleférne pénzügyileg. Azonban amíg nincs minden járaton ellenőr, amíg nem kötelező megvenni a jegyet/bérletet, addig nem is éri meg megvenni.
2012. szept. 14. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
és hogy járjon bringával az,aki a város túlsó végében dolgozik? szívja a büdös kipufogógázt napi több órán keresztül? azért ez sem megoldás mindenkinek. vannak akiknek bkv-zniuk KELL, viszont nincs pénzük jegyre,bérletre. Na ők jogosan bliccelnek.
2013. febr. 8. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Élnék előző példával: akkor aki leüt az utcán, és kirabol, az jogosan teszi abban az esetben, ha nem kap munkát, de élni akar? Remélem, teljesen egyetértesz. Lopni sohasem KELL. Bliccelni pedig lopás. Ahogy emlegették, IMAX moziba se mész csak úgy be, kijelentve, hogy nincs rá pénzed.

Akinél meg ilyen megoldás van csak, az is meg tudja tenni a bringázást. Pesten átvágni azért hírből sem egy olyan vészes dolog. Ha meg 100km-es távról van szó, akkor pedig albérlet, vagy költözés. Valamit valamiért. De ne keressünk még rosszabbnál rosszabb kifogásokat. Ennyi erővel én mindjárt betörök a szomszédhoz, mert a főnököm BMW-vel jár, és hát nekem nem tellik rá, akkor kipakolom a lakását, és megoldom abból.

2013. febr. 8. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Én voltam az imax mozis.

Én évekig kerékpárral jártam át Csepelre a 17. kerületből. Igen 10 perc híján majdnem 2 óra volt. Jah, és 130 kilómmal bringáztam. Így azt hiszem kijelenthetem, hogy nem lehetetlen dolog.

Ahogy Sir B. is írta: lopni sohasem kell. Vagy ha így gondolod akkor holnap ellopom a tárcádat a havi fizetéseddel de legyél megértő, valamiből meg kell élnem, és te ezt tűrni köteles vagy a te gondolkodásod szerint.

2013. febr. 8. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó két hozzászólással messzemenően egyetértek!
2013. febr. 8. 21:59
 20/20 anonim válasza:
50%
Én azt nagyon nem bírom amikor reggeli csúcsban bliccelők ülnek a fizető utasok meg állnak.
2013. febr. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!