A budapesti trolikon hol, mikor van gyakran ellenőr?
köszi
egyébként még nem találkoztam szerencsére közteresekkel, hogy néznek ki? és hogy lehet megszabadulni tőlük, ha nem látom meg őket időben? (ha csak ellenőr van az nem gond)
Egyszerűen megszabadulhatsz tőlük: megadod az adataidat, vagy helyszínen kifizeted a bírságot.
Na, látod, nem bonyolult :D
De a legegyszerűbb jegyet venni. Ha nincs rá pénzed, járj bringával :)
Kötelező nekik a formaruha. Télen sötétkék gyakorló nadrág, zubbony, nyáron világoskék ing, esetleg láthatósági mellény, sapka. Megszabadulni nem tudsz tőlük, visszatarthatnak, akár testi kényszerrel is, tehát fizetni kell. Nem érdemes rendőrt hívni, mert a szabálysértési eljárás, hosszadalmasabb és többe is kerül. Legyen nálad mindig 8e ft, helyszíni bírság. A bliccelés ezzel jár:)
#4.! Az az undorító, hogy az adómból, a bliccelőkkel vannak elfoglalva, aki meg hazaviszi a milliárdokat, max házi őrizetet kap! Tudod mit? Amíg ez így van, lukasszon, akinek két anyukája volt!
" de nekem ez nem fér bele."
Semmi gond, megértjük, ha rossz az anyagi helyzeted és nem fér bele. De akkor járjál gyalog.
Vagy a boltba is bemész, és ellopod a kenyeret tejet, vajat, és azt mondod a pénztárosnak, hogy bocs albérletet fizetek, kajára alig marad az, hogy kifizessem ezt most nem fér bele?
Ez a baj, hogy ilyen prosztó paraszt ez a nép, hogy ami nem fér bele azt lopjuk.
És mindezt felháborodva közöljük, hogyan is meri bárki is feltételezni, hogy ő majd azért fizet?!
Képzeld nekem meg nem fér bele a fizetésembe, hogy IMAX moziba járjak, mégsem lógok be, és mondom az őrnek, hogy b+ kevés a fizetésem nem fér bele, hogy jegyet vegyek.
Menj gyalog, vegyél egy bringát, millió módja van a BKV kiváltásának, ha igazán akarja az ember.
A BKV helyében minden járatra tennék ellenőrt, hogy ezek az ingyenélő szaralakok vagy rászokjanak a bérletvásárlásra vagy menjenek gyalog.
Szánalmas.
És mindenki változást akar. Milyen változás legyen itt, amikor ez a gondolkodás?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!