Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A londoni vagy a budapesti...

A londoni vagy a budapesti (értsd új Alstom) metrók a jobbak?

Figyelt kérdés
metró, London,Budapest, Alstom
2012. szept. 7. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
A londoniak sokkal jobbak... miután hazajöttem Londonból és először utaztam pesti metrón, azt hittem agyrázkódást kapok...
2012. szept. 7. 03:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

első: még forgalomba se álltak az Alstom szerelvények, mégis hogy utaztál rajta????

kérdezőnek: Péntek délelőtt áll forgalomba az első Alstom-metrószerelvény a 2-es vonalon - tudta meg az MTI városházi forrásból. Ezután havonta két-három új metrókocsit tudnak majd forgalomba állítani.

Az első Metropolis típusú szerelvény pénteken 11 óra 8 perckor indul el az Örs vezér téri végállomásról.

2 óra múlva kiderül :D

2012. szept. 7. 07:10
 3/5 10 deka farhát ***** válasza:
A londonival nem érdemes összehasonlítani, mert rengeteg féle típusú és korú járművel operálnak. Esetleg a legújabb, S Stockkal érdemes összevetni. Szerintem nincs komolyabb különbség utaskomfort szempontjából, mert mindkettő egyterű. A régebbi londoni típusokon az tetszik nagyon, hogy a kocsi végén az átjáróajtóknak az ablaka lehúzható, így jobban jár benne a levegő. Cserébe az oldalsó ablakok (azt hiszem) nem nyithatók, de szellőzőkopoltyúk ezek fölött is vannak.
2012. szept. 7. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szag ugyanaz, amikor ma felszálltam az új metróra egy pillanatra olyan volt, mintha megint Londonban lennék. Viszont a kintiek szerintem kényelmesebbek, nem olyan kemények az ülések.
2012. szept. 7. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

ááááá még egy ilyen népet mint a magyar, nem hord hátán a Föld, ez biztos!

Nincs elég kapaszkodó, nyikorog, kényelmetlen..... Emberek miről beszéltek??? TÖMEGKÖZLEKEDÉS!!! Ne várjatok már BMW-s 20 irányban állítható luxuskanapét. Épp csak arra van, hogy mégis le tudd tenni a s.egged. Ha ülőhely se lenne akkor se nagyon szólhatnátok egy szót sem. Többen csalnak adót, mint ahányan fizetnek szinte. A semmiből meg nehéz költekezni :D

2012. szept. 8. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!