Tényleg lehet a mentőket taxinak használni?
hiradóba volt hogy egyesek ugy csináljákhogy kihivják a mentöket azok beviszik a korházba és az illetöt lelép.
ezt énis megcsinálnám
Tőlem a diszpécser még sose kérte a tajszámot.
De ez egy óriási disznóság, nem vagyok túl rosszindulatú, de remélem, az ilyenekhez akkor nem megy majd ki a mentő, amikor tényleg szüksége lenne rá.
Nem hiszem, hogy a kérdező taxiznak, szerintem ő is csak olvasta az ominózus cikket.
Amúgy meg nyújtsák csak be nekik a számlát!
Ha meg mégis komolyan gondolná, akkor meg remélem elkapják a nyakát!
Budapestet leszámítva nagy eséllyel ugyanabba a kórházba kerül, ugyanaz a személyzet kezelheti, így már másképp néznek rá! Így van remény arra, hogy tényleg legyen valós ok, mire beér a kórházba!
Vagy a olyan tüneteket produkál, hogy a mentős bead neki egy erős nyugtatót, így nem tud elszökni, és mire teljesen kijózanodik, addigra este lesz, és kénytelen lesz reggelig a kórházan maradni!
Nem tudom mitől lett ez megint felkapott téma, hiszen nem újdonság! Miskolc-Vargahegyről már 10 éve is keringtek ilyen történetek! Cigányok rendszeresem taxiztak mentővel, persze nem mindegyik, és nem mindenfelé, de volt rá példa!
A taxizás még hagyján, vannak sokkal cifrább esetek is amik mentősökkel történtek, csak nézz körül kicsit a neten! Kezdve azzal, hogy megverik a sofőrt mert szerintük késve ért ki a putrihoz, vagy feltörik az álló mentőt és ellopnak belőle minden mozdíthatót, stb...
Egy mentő kihívása nem úgy megy hogy csak úgy felhívod hogy jöjjön ide ki mert valaki rosszul van és kész. Az szépen fog kérni egy nevet illetve a telefonszám is megvan, szóval ha valami ilyesmi van, vissza lehet bőven keresni megvan rá az info.
A másik meg a mentős nem csak úgy bevág a kocsiba és már visz is. Egy jó 10-15 percet vizsgálódik esettől függően persze, esetleg produkálsz valami "tünetet" ő meg belédnyom valami nyugtatót vagy fájdalomcsillapítót, és 1 napig azt se tudod hogy fiú vagy e vagy lány.
Szerintem ez csak egy "városi legenda"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!