Melyik a biztonságosabb?
Szeptembertől új iskolába fogok járni,sajnos egyedül,Budapestre.Lakóhelyemről vonattal,HÉV-vel is busszal is megközelíthető.Azért érdekelne melyik közlekedési mód a biztonságosabb,mert sajnos mint említettem,egy darabig biztos egyedül fogok utazni,és elég sok negatív dolgot hallottam a HÉV-ről és a vonatról is egyaránt(a buszozásról nincs még tapasztalatom),én pedig alacsony vékony testalkatú lány vagyok,és egy esetleges támadás során nem nagyon tudnám magamat megvédeni.
Lehet hogy kicsit hülyén fogalmaztam,ezért elnézést kérek!
# 5:igen,az utcán se szívesen mászkálok egyedül...
# 6:nem vagyok sajnos rózsadombi :)nem vagyok az a kihívó típus,de az a baj hogy sose lehet tudni éppen miért pécézik ki maguknak az embert...
azért köszi a válaszokat
reggel, amikor sok ember megy munkába, suliba, boltba, akkor nincs annyi esélye annak, hogy pont betámadjon valami barom.
estefelé, sötétben már húzósabb ügy.
ha belefér az életedbe, akkor menj reggel hévvel, mert tuti felférsz, és este, délután buszra szállj inkább. akkor már jobban eloszlik a tömeg, nem jut annyi ember 1 járatra.
ami a legfontosabb, h ne parázz! ha látszik rajtad, h be vagy kakkantva, akkor sokkal hamarabb leszel áldozat.
nekem volt egy alacsony kis vékonyka barátnőm, a 7. kerület egyik legrosszabb részén lakott, és sosem bántották. a titok abban állt, h mindig gyorsan, magabiztosan lépkedett, konszolidált ruhákban járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!