Busz oldalába berakhatom a bmx et?
Én csak ennyit találtam a csomagszállításról, volán buszos oldalról. De ha alacsony padlóssal mész, szerintem beférne a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre is, de azt nem tudom mit szólnak hozzá. Meg kell kérdezni a sofőrt, van e rá lehetőség. Más típusú buszba csomagtartóba be kell férnie és végülis ha úgy vesszük megfelel a kritériumnak, nem olyan hatalmas méretű egy bmx.
Itt egy részlet a linkből, a lényeg:
"Ha az autóbusz poggyászterében vagy az egyéb, az útipoggyászok továbbítására szolgáló helyen elhelyezhető, mérethatárokra való tekintet nélkül és ha a következőkben más rendelkezés nincs, csomagolatlanul is, útipoggyászként feladható még:
sífelszerelés, szánkó, továbbá szétszedhető és összerakható vászon- vagy gumicsónak és azok alkatrészei,
rokkantkocsi, összecsukható nyugszék, nyugágy,
gyermekkocsi,
összecsukható kerékpár,
dobozba, tokba vagy más göngyölegekbe csomagolt hangszer,
koszorú."
ÉLŐÁLLAT, KERÉKPÁR ÉS POGGYÁSZSZÁLLÍTÁSRA VONATKOZÓ KÉRDÉSEK
Szállíthatok-e kerékpárt az autóbuszon?
Kizárólag összecsukható kerékpárt útipoggyászként az autóbusz csomagtartójában elhelyezve lehet szállítani.
BMX nem összecsukható kerékpár ,szóval ezért a válasz az hogy nem ( de ha ismered a sofőrt vele kell beszélni hátha megengedi )
sofőrön múlik az egész, de egy 500-asért általában mindent vihetsz.
Nekem volt olyan hogy biciklivel mentem, megáll a busz, ismerem a sofőrt, elviszlek pattanj fel, biciklit meg tedd a csuklóba, igaz a buszon kb. 3-man voltak csak.
venném bmx et székesfehérváron, és Várpalotára haza akarom hozni, persze akitöl veszem szitne karc sincs a bmx en!
igen sok mulik a busszsoförön és ettől félek..
Na, akkor ne a távolságin próbálkozz hanem a sima volános csuklóson, sokon van rendes sofőr, tuti összejön, nem is nagy távolság.
Mondanám hogy átdoblak, de nincs rá időm, meg most a kocsi is szét van döntve mert találtam pár dolgot ami nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!