Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Knorr villámpáccal pácolt...

A Knorr villámpáccal pácolt húst ugyanúgy berakhatom éjszakára a hűtőbe?

Figyelt kérdés
Rá van ugyebár írva hogy fél óra alatt kész és nem kell sokat pácolni. De én előző nap szeretném elkészíteni, és éjszakára berakni. Megcsinálhatom? Nem lesz bármiféle minőségi romlás?

2012. júl. 6. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Berakhatod, de attól nem lesz egészségesebb... :)
2012. júl. 6. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 doboszoli ***** válasza:

A "villámpác" lényege, hogy hirtelen ötlettől vezérelve is lehessen pácolni. Ezért(is) jó drága.

Ha éjszakáztatni akarod, ott a sima pác.

Vagy nem?

2012. júl. 6. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, ugyanakkor arra azért számíthatsz, hogy a pácban lévő sótól valamennyi levet engedni fog a hús (ezért figyelni kell majd sütéskor, hogy ne száradjon ki).
2012. júl. 6. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért nem pácolod be természetes fűszerekkel. Azokban nincs egészségtelen tartósítószer és adalékanyag. Sőt, a húsod is jobb ízű lesz.
2012. júl. 6. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Van itthon villámpác, és este is csinálunk húst egyúttal gondoltam bepácolnám és beraknám a hűtőbe hogy ne kelljen holnap még egyszer a hússal szórakozni. De akkor lehet h megoldom sima pácolással.

2012. júl. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!