Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha BKV-n megbűntetnek még...

Ha BKV-n megbűntetnek még mindig 3 nappal korábbi bérletet kell bemutatni?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy régebben úgy volt, hogy ha megbűntettek, de én azt mondtam, hogy otthon van a bérletem, akkor annak az érvényességének a bűntetés napját megelőző 3 nappal korábban is jónak kell lennie. Na de most már ez áll a BKV honlapján:

"A bérletbemutatáshoz szükséges dokumentumok

Általános (felnőtt) bérlet esetén:

- az ellenőr által adott csekk

- érvényes arcképes bérletigazolvány

- a pótdíjazás napjára érvényes bérlet

... "

Ezek szerint ha megbűntet, akkor elég ha azt mondom otthon van a bérletem, és a következő megállónál megveszem még aznap?

2009. júl. 18. 09:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A BKV.hu-t néztem én is először, de ebben az országban a leírtak nem mindig (elég ritkán) állnak összhangban a gyakorlattal, ezért írtam, hogy kinek mi a tapasztalata...
2009. júl. 18. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Tőlem azt a bérletet kérték amelyik napon megbüntettek.
2009. júl. 18. 15:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. júl. 18. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:

figyi, sztem ha megbüntetnek mondjuk 6.-án, akkor beviszel egy ahavi bérletet és nincsen semmi probléma :D

amúgy nemiskell mondanod semmit, ha megakar büntetni, mer csekket ígyisúgyis ad, akár van bérleted otthon, akár nincsen.

2009. júl. 20. 13:06
 15/15 anonim ***** válasza:
be kellene fejezni már ezt és ingyneessé tenni a tömegkölekedést ....
2009. júl. 20. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!