Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak nekem nőttek a szívemhez...

Csak nekem nőttek a szívemhez a régi szovjet metrószerelvények?

Figyelt kérdés

Szerintem annyira Budapesthez illenek ezek a szerelvények, és azzal, hogy lecserélik fokozatosan az Alstom-szerelvényekre, annyira jellegtelenné válik a budapesti metró.

Én a városvezetés helyében az oroszoktól rendeltem volna a szerelvényeket, bár divat most nagyon az orosz-ellenesség, de ettől függetlenül tény, hogy nagyon jó metrókocsikat gyártanak az oroszok. 40 év után is futnak úgy, hogy gyakorlatilag semmi karbantartás nem volt rajtuk? Megnézem, az Alstom szerelvények ennyi idő után hol lesznek...

2012. aug. 1. 03:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9: Azért nem a Siemenstől rendeltünk, mert nem ők nyertek a tenderen. Gondolom drágább járművel pályáztak, vagy valamilyen szempontból nem volt annyira előnyös, már nem nagyon emlékszem mi volt a konkrét ok. Egyet értek azzal hogy a Siemens is egy nagyon profi cég, de az Alstom sem kevésbé az.

A körúti villamosoknak meg nem sok köze van a metróhoz.

2012. aug. 3. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

De nekem is Nagyon hiányozni fognak!!! Nagyon sajnálom hogy lecserélik őket!! Eddig ezekbe benne volt a hangulat de ha most lecserélik szar franc-e gépekre akkor elveszlik ez a hangulat: Most abba mi hangulat van benne [alstom] hogy mész-mész csend semmi zaj [szinte el lehet aludni rajta] !

+ 1 a régi jó szovjet metróra

2012. aug. 4. 06:57
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Ja, marhára fog hiányozni a "hangulat": "Micsoda?! Mondd már HANGOSABBAN! Mi?! NEM ÉRTEM! Hallod, visszahívlak ha felértem."
2012. aug. 5. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

Nemtom nekem is hiányozni fognak majd a kettesről..:D

Fogalmam sincs, hogy miért de szeretem a szovjet szerelvényeket..

2012. aug. 10. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Talán, mert gyermekkorunktól felnőttkorunkig életünket kísérték, és szolgálták? Én, ha lelkük lenne, tisztelegnék az Ev/3-masoknak.
2014. ápr. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!