Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Diákigazolvány + iskolalátogat...

Diákigazolvány + iskolalátogatási?

Figyelt kérdés

Szóval májusban végeztem el a sulit, de a diákom október 31-ig érvényes. Akkor ha veszek Pesten havi helyi diákbérletet, ellenőrzésnél elkérhetik az iskolalátogatásim, vagy nem? Mivel iskolalátogatásim már nincs, mert nem járok suliba...

Most akkor vegyek felnőtt bérletet?

2012. júl. 28. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide az iskolalátogatási? Az nem is kell. Legyen érvényes diákod és ennyi.
2012. júl. 28. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Szeptemberig lazán eljárhatsz vele.Utána nem lesz majd matrica ha nem intézel okosba és akkor gázosabb lesz.Ennyi.Tudod mivel bizniszeltünk anno sokat?Azt mondtuk,hogy elhagytuk a diákot,kaptunk ideiglenest 500 forintért,a matricát meg eladtuk 10-12 ezerért.A régit használtuk,az ideiglenest pedig ismét elhagytuk,hiszen vissza kellett volna adni. :) Trehány banda voltunk nagyon. :) Csak nem szabad sűrűn elhagyni,váltani kell egymást a haveri körbe és minden oké. :)
2012. júl. 28. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Nah igen, a fenti tróger válaszoló miatt vezették be, hogy a matricának sorszáma van, és rögzítik kinek melyik matricát adták ki.

Volt osztálytársam meg is bukott a vonaton, a főellenőr kiszúrta, hogy a volt középsulinkhoz nem jó az a sorszámú matrica. Rendőrségi ügy lett belőle.

Lehet ilyennel játszani :-)

Kérdező: nem kell iskolalátogatási, a diákod okt 31-ig érvényes.

2012. júl. 28. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem akkora trógerség.Sokkal nagyobb trógerség leütni embereket,vagy erőszakkal elvenni akárkitől pl a diákját.És azért 2-5 éve 500 Forintból 12 ezret csinálni pillanatok alatt mindenféle komoly bűnözést mellőzve azért elég jó. :)
2012. júl. 29. 08:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én eddig Szegedre jártam suliba, de pesti helyi diákbérletet szeretnék venni. Tudom, h hülye kérdés, de szegedi diákigazolvánnyal, lehet pesti bérletem?
2012. júl. 29. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Diákbérletet az iskola és a lakóhelyed közötti útvonalra vehetsz ÉS Budapestena BKV-tól is.

Tehát igen vehetsz diákot!

2012. júl. 29. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:

HELYI bérletet bárhol vehetsz érvényes diákkal.

HELYKÖZI bérletet csak a lakóhely és az iskola között vehetsz.

Helyköziben bérletet vennél majd?

2012. júl. 29. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
helyköziben sztem felnőttet vennék majd. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!