Távolsági buszon Kisbérig veszek jegyet de Győrig megyek . Le lehet bukni vagy hogy ellenőrzik ezt? (csak kíváncsi vagyok)
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 00:03
1/6 anonim válasza:
Szia!
Sofőr nem hiszem, hogy ellenőrzi. Legalábbis nálunk soha nem szokta. Pedig elég sokat járok távolsági busszal. Akkor bukhatsz le, ha épp utána jön ellenőr, és ő ugye látja a jegyeden, hogy már le kellett volna szállnod a jegy alapján.
2/6 A kérdező kommentje:
Távolsági buszokon is van ellenőr ? Nem szoktam táv. buszozni sokszor , de nem láttam még soha.
2012. júl. 27. 00:26
3/6 anonim válasza:
Van ahol ritka, mint a fehér holló, de van ahol bizony eléggé gyakran előfordul.
4/6 MrPifta válasza:
Gödöllőről pl. minden szombat este felszállnak az utolsó buszra (lehet hogy máskor is, de akkor nem látom) majd leszállnak 2 falu közt... Hogy mivel mennek vissza, az az ő bajuk...
5/6 anonim válasza:
Matematikailag megvan az esély a lebukásra, bár a sofőr valószínűleg nem fog emlékezni, hogy ki meddig kért jegyet.
Olyan volt, hogy egy faluban szólt a járművezető, mert emlékezett, hogy hárman kértek odáig jegyet, viszont csak ketten szálltak le...
Ha az adott járaton ellenőr is jön, ő részletesen fogja tanulmányozni a jegyen a viszonylatot és a dátumot.
6/6 MrPifta válasza:
ma a vonaton sajnos emlékezett a kalauz... A buszvezetőnek is lehet ilyen jó memóriája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!