Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tudtok olyan metrólejárót,...

Tudtok olyan metrólejárót, ahol általában nem szoktak állni ellenőrök?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindig változó, hogy épp hol vannak, 3-as metrónál Újpestnél aránylag ritkák, és a Kisföldalatti Deák téri megállójánál is ritkák, de garantálni sehol sem tudom, hogy nem lesznek. De nem a metróba befelé, hanem kifelé izgi a dolog, a kijárati ellenőrzésnek olyan 30-40% az esélye, a Kisföldalattinál talán a legkevesebb, de ott is esélyes, mint bármely más BKV járaton. Ha mond ez valamit, az ellenőrközpont a Bosnyák téren van, tehát az azt érintő és ahhoz közel menő járatokon gyakoribbak az ellenőrök.
2012. júl. 24. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Mocskos bliccelők, sáláláá!
2012. júl. 24. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én sem szeretem az ellenőröket, elő kell venni a MÁK -os kártyát, ami kényelmetlenebbé teszi az utazást, nem aludhatom végig a Kelenföld - Újpalota távot a piroshetesen :D
2012. júl. 24. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Kőbánya-Kispest új peronjánál sosincsenek. Igaz, onnan már csak a kihúzóra megy a metró.

A 4-és metró állomásain sem láttam meg jegyellenőrt soha. A többinél gyakran előfordulnak, én nem kockáztatnék.

2012. júl. 24. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Kisföldalatti viszont neccesebb, mert néha szoktak a járműveken is ellenőrizni.
2012. júl. 24. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:

?járműveken? mikor volt ilyen? sokszor használom, de ilyennel még nem szembesültem.

2-es és 3-as metrón volt már olyan, hogy járművön?

2012. júl. 24. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Újpest-Városkapunál csak az egyik végénél szoktak állni, ugyanez igaz néha a Gyöngyösi u., Forgách u. megállókra.
2012. júl. 24. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, 2-es és 3-as metrón évek óta nem láttam a járművön ellenőrt. Földalattin tavaly télen találkoztam egy kisebb csapattal.
2012. júl. 24. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:

tegnap 22:06

- az Újpest városkapu, északi végét mondod? Ott mostanában nincsenek ellenőrök, bár láttam már a déli végében is (XIII. kerületi, ha így jobban tetszik).

Vagyis olyan hely nincsen, ahol 100%, hogy nem lesznek, de ÚVK-nál ritkán szoktak ellenőrök lenni.

A Nagyvárad téren viszont mindig vannak, de csak, befelé ellenőriznek.

2012. júl. 25. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Reggel 5-kor amikor megyék dolgozni, Újpest központban nincsenek, csak kb fél 6kor kezdenek, így le lehet menni, ha későbbre kell mennem, a Városkapu Tesco oldalon sosincsenek, csak a másik oldalon. Gyöngyösi utcánál a Duna Plázánál vannak, a másik oldalon nincsenek. Árpád híd Lehel tér, Nyugatinal, Arany János utcánál, Deák térnél vannak mindig. Dózsa György út random vannak, Forgách utca csak az Árpád híd felőli oldalon szoktak lenni. Ha nincs, vagy le van járva a bérleted, akkor is 99% le tudsz menni, felmutatod az igazolványosod üresen vagy lejárt bérlettel, lekaksizzák többnyire. Ha nem, akkor busszal mész. Nálam így működik sajnos, nem. tudok bérletet venni, így is van, hogy kések a számlákkal, vagy a közös költsèggel. (mennyél bicajjal=szoktam gyakran megyek azzal, Újpestről járok a Gellért tér közelébe dolgozni.)
2012. júl. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!