Tudják ezt a kalauzok vagy nem? Bőv. Lent
Akik a vonaton utaznak,nem tudom az utaso hány százaléka,de van aki bliccel,vagy lebukik vagy nem.Pl,ha Debrecenből Hajdúszoboszlóig utazik a cigány akkor okos kis rafinált esze van,mert felszáll a vonst közepére ami pl a délutáni BEREG IC 7 kocsi szokott lenni és tudja hogy nem ér oda a kalauz,mert mikor Nyíregyházáról Debrecenbe érkezik és indulna tovább Pest felé,ugye a következő ahol megáll Szoboszló és Debrecenben mindig bárhol is száljon le a kalauz az egyik mindig előre megy a másik hátra és úgy indulnak tovább,mert Debrecenben mindig nagyon sokan szállnak fel Pest felé,és ha a szerelvény közepén megáll Lakatos Pistike akkor ingyen megússza az utat ami 12 perc menetidő,és oda sem ér a kalauz egyik sem ahol cigó pistike van aki bliccel,mert a 90%-os 35-fts jegyet sem akarta megvenni.
Kérdésem: A kalauzok tudják,hogy biztos van valami bliccelő középen,csak sorba akarják a jegyeket kezelni és ha odaérnek oda,míg le nem száll,ha nem meg nem,vagy nem gondolják,mert,amint megtudnák,hogy bliccel,egyből odarohannának?
Aki olyan, és figyel erre az tudja.
Én nemrég láttam olyat, hogy rögtön odament Bicskén a 3 cig.ányhoz, kérdezte jegy?
"Há itt a pénz ággyá 90%-osát" szokásos szöveg. Már szállította is le őket :D
Addig nem menesztette el a vonatot amíg le nem rakta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!