Hány éve kínlódnak már a 2 metró új szerelvényeivel?
Azt nem tudom mikorra lesz kész, de jól haladnak.
Tényleg. :)
Egy elektronikával foglalkozó ismerősöm mesélte, hogy lényegében már a legtöbb megálló kész van szerkezetileg, már csak a burkolás meg ilyesmi hiányzik.
ennyi idő alatt egy csimpánz véletlenül is megalkotta volna ezt az új szerelvényt,az evolúció törvényei alapján
De nem kell aggódni,a 4es metró vonalán már biztosan ezzel fogsz közlekedni
2009 január 28.-án hajnalban érkezett meg az első két kocsi.
Tehát gyakorlatilag onnan számíthatjuk.
Szerintem közel 100% hogy forgalomba állnak már, mert a balmát az "új" városvezetés már nem engedheti meg magának.
A tegnapi bemutató fele is arról szólt, hogy bizony ezt IS a régi városvezetés baxta el, bezzeg ŐK milyen JÓK! :( :)
Én csak azt nem értem hogy a hírekbe azt mondták hogy hajszál híján jött csak össze! XD
Na ezen elgondolkoztam..
Miért kellett ehhez kisebb csoda? Megvenni a szerelvényeket megvették. Amit kellett átalakítottak. ez tart 3 évig?
Önmaguk csinálják a papírozást és maguknak is úgy kerezbe tettek hogy csoda kellett hogy sínre kerülhessenek?!
Még jó hogy nem jártak úgy mint az egykori 100 miliós beléptetőkapuk ha emlékszünk rá! én évekkel ezelőtt laktam pesten és akkor szó volt az új szerelvényekről. De ha én így ígérnék és dolgoznék a megrendelőknek akkor lehúzhatnám a rolót. Emberek.. Mi van ezen ennyi idő ,,de tényleg??! Már ott rozsdásodnak meg mire használatra fogják őket most meg majd az lesz a baj hogy sokáig álltak problémák adódtak ,Vagy mit találnak ki??
Én már kajak nem hiszem el. Chhínátfelépítik felhőkarcolósra 1év alatt Budapesten meg egy rohadt metrót nem tudnak megépíteni 50éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!