Ha bliccelek a BKV-n, és elkapnak, és azt mondom, hogy be tudom mutatni a bérletem, bemutathatom-e a lebukás után, de még aznap vásárolt bérletem?
Figyelt kérdés
Csak ritkán bliccelek, de ha lebuknék, vállalnám, hogy utána kifizetem a havi bérlet díját + a bemutatás díját.2012. júl. 10. 02:15
1/2 anonim válasza:
Aznap vásárolt bérletet nem mutathatsz be, min. előző napi kell.
2/2 anonim válasza:
Nem, csak a pótdíjazás időpontja elött vásárolt bérletet mutathatsz be. A vásárlás időpontját a BKK értékesítési rendszere rögzíti (többek között ezért van a QR-kód és a sorszám a bérleteken). A pótdíjazás időpontja pedig szerepel az ellenőrtől kapott papíron.
#1: az aznap vásárolt bérlet is jó, ha a pótdíjazás előtt meg lett váltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!