Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Balhéztak már veletek BKV...

Balhéztak már veletek BKV ellenőrök azért, mert nem írtátok rá a diákigazolvány számotokat a bérletre?

Figyelt kérdés
A leírás szerint elvileg bele kell írni, mert úgy érvényes, de vannak olyan barátaim, akik évek óta úgy járkálnak, hogy nem írják rá az igazolványszámot a bérletre.

2012. júl. 8. 13:00
 1/6 anonim válasza:
csak annyit hogy amint tudom írjam rá. ennyi volt az egész... bár ellenőrtől függ :D
2012. júl. 8. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Balhézni nem balhéztak, csak megkértek, hogy írjam rá.
2012. júl. 8. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Persze minden hülyeségért balhéztak már. rárírom oszt jólvan. volt egyszer hogy a bérlet igazolólapom kérték és a hülye meg akart büntetni mert nem volt nálam. :P

Jó dumával és magabiztossággal le lehet szerelni őket. (Azt nem mondom hogy hamar mert nagyon szívósak ezek az ellenőrök) De ha nem tud veled mit kezdni otthagy a csába... :)

2012. júl. 8. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is annyi volt, hogy kérte legközelebb írjam rá.

MÁV-on meg egyszer az ellenőr elémtolt egy tollat. Néztem is rá, mi ez ajándék a MÁV-tól? :D De mire rákérdzetem volna már mondta, hogy valamit elfelejtett, most pótolhatja :D Jó arc volt.

2012. júl. 8. 13:52
 5/6 anonim válasza:
Nekem volt pár olyan, aki reggel, a legnagyobb csúcsforgalomban leállított, hogy azonnal írjam be a számot. Azért annak örültem...
2012. júl. 9. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

berakod a bérletet a műanyag tartóba

a műanyag borításra írod a számot

a bérletet úgy igazítod, hogy a kitöltendő mező fölött legyen az a rész, ahova felírtad a számot

VOILÁ

2012. aug. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!