Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Fontos BKV-kérdés! Meddig...

Fontos BKV-kérdés! Meddig lehet befizetni?

Figyelt kérdés

Tegnap megbüntettek, mivel akkor már 2 napja lejárt a diákigazolványom. Érvényes bérletem volt már tegnap is természetesen.

Ma tudtam bemenni az iskolába, kaptam ideiglenes diákigazolványt.

Ha ezt bemutatom a BKV-nál, akkor csak 2000 forintot kell fizetnem? Ha igen, hány napon belül?

2012. júl. 4. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 4. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Tényleg 2 perc lett volna utánanézni...

•Amennyiben az utas olyan arcképes bérlettel vagy diákigazolvánnyal használható tanulóbérlettel rendelkezik, amelyik szelvény a pótdíjazás időpontjában érvényes (azt megelőzően vásárolt), de azt a jegyellenőrzésnél felmutatni nem tudta, úgy a pótdíjazástól számított 8 naptári napon belül a társaság által kijelölt helyen a bérlet bemutatása esetén a pótdíjfolyamat 2.000,- Ft eljárási díj ellenében, éves, szemeszterre szóló és negyedéves bérletek bemutatása esetén 1,000,- Ft eljárási díj ellenében megszűnik. A bérletbemutatás lehetőségével naptári évenként legfeljebb két alkalommal élhet az utas, amennyiben nincs rendezetlen pótdíjtartozása. A kedvezményes éves és az éves összvonalas Budapest-bérletek tulajdonosaira az évi kétszeri korlátozás nem vonatkozik. A pótdíjazást követően vásárolt bérletszelvény bérletbemutatásra nem fogadható el.

2012. júl. 4. 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó tudom, de akkor jól értelmeztem, igaz? Ez lenne a pontos kérdés.
2012. júl. 4. 14:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Tehát 2000 forintot kell fizetnem ha 7 napon belül (1 nap a mai) befizetem
2012. júl. 4. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Tegnap volt az első nap.

3. 1

4. 2

5. 3

6. 4

7. 5

8. 6

9. 7

10. 8

De legjobb lenne minél hamarabb...

2012. júl. 4. 14:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hétvégén, maximum hétfőn befizetem. Köszi szépen
2012. júl. 4. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak hétköznap van nyitva 7-15:30-ig, az Akácfa utcába kell menni.
2012. júl. 4. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Szombaton is van háromnegyed 2-ig
2012. júl. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!