Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szoktak bunkózni a BKV irodájá...

Szoktak bunkózni a BKV irodájában, ha pótdíjat akarok befizetni?

Figyelt kérdés
Hétfőn elmegyek az irodájukba kifizetni a pótdíjat (fog a halál 16 ezret kifizetni, inkább akkor már 8-at), de nagyon nem hiányozna, hogy ott elkezdjen bunkózni velem a nő, hogy miért bliccelt, ne blicceljen...
2012. máj. 12. 03:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem te leszel ott az egyetlen bliccelő, úgyhogy ettől nem kell tartanod, hogy pont veled fog bunkózni.
2012. máj. 12. 06:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Mikor bűntettek meg?

Van egy kitöltetlen felnőtt bérletem, 9.-éig volt érvényes. Akkor csak bemutatás díját kell fizetned.

2012. máj. 12. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
"•Amennyiben az utas olyan arcképes bérlettel vagy diákigazolvánnyal használható tanulóbérlettel rendelkezik, amelyik szelvény a pótdíjazás időpontjában érvényes (azt megelőzően vásárolt) vagy ingyenes utazásra jogosultságot igazoló dokumentummal rendelkezik, de azt a jegyellenőrzésnél felmutatni nem tudta, úgy a pótdíjazástól számított 8 naptári napon belül a társaság által kijelölt helyen (1072 Budapest Akácfa u. 22.) pótdíjazását bérletbemutatási díj megfizetése mellett rendezheti. A bérlet bemutatása esetén a pótdíjfolyamat 2.000,- Ft eljárási díj ellenében, éves, szemeszterre szóló, negyedéves bérletek vagy ingyenes utazásra jogosultságot igazoló dokumentum bemutatása esetén 1,000,- Ft eljárási díj ellenében megszűnik. A lehetőséggel naptári évenként legfeljebb két alkalommal (a kedvezményes éves és az éves összvonalas Budapest-bérletekre az évi kétszeri korlátozás nem vonatkozik) élhet az utas, amennyiben korábbról nincs rendezetlen pótdíjtartozása. A pótdíjazást követően vásárolt bérletszelvény bérletbemutatásra nem fogadható el."
2012. máj. 12. 08:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is volt bérletem, 10-én járt le, úgy volt, hogy tegnap nem megyek sehová, de vészhelyzet volt, és nem volt időm jegyet se venni, persze hogy pont akkor kapnak el az ellenőrök...
2012. máj. 12. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor ez ciki :S Mert ez 9.-éig volt jó.

Próbálj szerezni egy bérletet ami 11.-én még jó volt.

2012. máj. 12. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kellett egyszer befizetnem, egyáltalán nem bunkóztak, egy szót sem szólt a néni, csak hogy ezt és ezt a papírt szeretné még, ennyi. :)
2012. máj. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!