Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ingáznátok ennyit egy munka...

Ingáznátok ennyit egy munka miatt?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok, sajnos megszűnt a cég, ahol eddig dolgoztam, de beajánlottak egy másik céghez, a gond, hogy az vidéken van... Naponta úgy 100 km-t utaznék (48 km van házunk és az új munkahely között).

Busszal utaznék, a cég fizetné az utazást, és így ugyan annyit keresnék, mint előtte.

Ti ingáznátok ennyit naponta?? 1 óra csak a volánbusszal + BKV...

2012. jún. 13. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
én 200km ingáztam naponta 45perc autó+1,5 óra vonat. ki lehet bírni bár nem egy leányálom :)
2012. jún. 13. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
és ha költöznél?
2012. jún. 13. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj 50 km nem távolság. Naponta ezrek járnak be Szolnokról is dolgozni az 100 km csak egy irányban. És ha kapnál melót tutira, simán megérné a dolog.

Főleg ha a cég az utazásod is fizeti. Ne gondolkodj rajta.

2012. jún. 13. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Pont ennyit megyek minden nap,igaz autóval, de busszal se veszélyes ha rendesen van csatlakozás.
2012. jún. 13. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ingázni ugyan annyi pénzért, mint eddig, mint otthon ülve éhenhalni, nem?
2012. jún. 13. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha kell a pénz, akkor persze, hogy megéri. Ha nem vagy annyira rászorulva, hogy dolgozz, sőt még válogathatsz is, akkor nem éri meg. De jelenleg Magyarországon nagyon nehéz munkát találni és 50 km az még jónak számit. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e neked.
2012. jún. 13. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:

mucika, én régen Bp-en belül olyan hulladék helyen laktam, hogy 1 órát BKVzgattam csak oda, aztán vissza. és nem csak munka, hanem minden más ügyben. buli, suli, igényesebb shopping, ilyesmi.

persze megváltás volt a költözés, de ha jó a lóvé, akkor megéri. pláne ha fizetik a bérletet. megkérdezhetem, h milyen jellegű meló ez?

2012. jún. 13. 21:28
 8/8 mĂĄtĂŠ válasza:
Sztem igen! :) Nézd a jó oldalát a munkahely fizeti az útiköltséget, kapsz normális fizetést, mint eddig is, de a legjobb, hogy nem vagy munka nélküli. =D
2012. jún. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!