Utazásvisszatérítéshez végig kell várni a sort munkaügyi központban?
Figyelt kérdés
A pályakezdő és diplomás munkaügyi központban vagyok regisztrálva, ugyebár megtérítik az utazást az állásinterjúkra, ha aláiratsz egy papírt a fogadó személlyel, és megtartod a jegyeket. De a központban mindig hatalmas tömeg van. Ha csak beadod a papírt hogy kifizessék a jegyet, akkor is kell sorszám, és végig kell várnod mindenkit, vagy elég a pulthoz menni ezzel, mival csak az összegyűlt 5 alkalom utazásának költségét akarom vissza, nem akarok egyéb ügyet intézni?2011. nov. 26. 14:47
1/1 anonim válasza:
hát igen akkor is meg kell várni a sorodat-sorszámmal.
Én ezt annak idején úgy oldottam meg hogy megvártam míg a havi kötelező jelentkezés aktuálissá vált így egy kalap alatt elintéztem nem kellet többször menni.
Mert szerintem az a pár darab jegy nem számít annyira hogy órákig sorba álljak főleg úgy nem hogy nem fizetik ki külön hanem a következő járandósággal együtt utalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!