Miért ennyire drága és egyre drágább a tömegközlekedés? A színvonala csapnivaló. Várni is kell, ünnepnapokon, hétvégek alkalmával még többet. Én legalábbis sokallom a jegy- és bérletárakat! A vonatok mocskosak, stb..
Figyelt kérdés
A kerékpár nekem abszolút "bejön"2009. jún. 26. 13:23
1/8 anonim válasza:
Nem a közlekedés drága, hanem alacsony az átlagkereset! Bécsben 1,6 € a metró, nem színvonalasabba a mienknél, Rómában 1 €, amiért 60 percet, hétvégén 90-et utazhatsz.
BKV- a sok ellenőr, és metróseriff bérét is mi fizetjük meg.
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszadóval. Itt minden csak drágul, csak éppen a fizetés nem emelkedik. Relatív hogy kinek mi a drága. Ne félj, a politikusoknak biztos nem lenne drága egy 250Ft-os jegyet vásárolni, a havi 2.000.000 Ft-os fizetéséből.
3/8 anonim válasza:
Attól, hogy alacsony az átlagkereset, attól még magas arányaiban a közlekedés díja...a színvonala pedig...nincs. És ráadásul nincs semmi "kedvezmény". Úgy értem, pl. ha egy napijegy olcsóbb lenne Pesten, akkor biztos többen vennének és nem bliccelnének...de így röhejes drága.
4/8 anonim válasza:
tudod mi a röhej? a szakaszjegy 240ft , tehát ha egy megállót megyek ennyibe kerül. Ehhez képes a távolsági buszra ugyanennyit fizetek pestről Dkeszire:-) Ja ha egy megállót megyek 240ft, ha végig a vonalon akkor 290. Kicsit irreális árak, tök felesleges volt bevezetni a szakaszjegyet. Szemtelenül magasak az árak a semmire.
5/8 anonim válasza:
A szakaszjegyet nem volt felesleges bevezetni.
Viszont felesleges volt az árát ilyen magasra emelni.
6/8 anonim válasza:
Pest -Gyöngyös diák jegy 600FT volt utoljára amikor én mentem.
Pesten metróval átszállással oda vissza 700+ba jött ki ...
Elég jól ki van ez találva...
7/8 anonim válasza:
15:10-es én is úgy értettem, hogy amíg ilyen kis különbség van közte és a rendes jegy között addig felesleges szinte. Ha mondjuk százassal olcsóbb lenne, akkor azt mondom oké, de 40ft vagy 50 nem sok.
8/8 anonim válasza:
15:10-es vagyok!
Bocsi. Másképp értelmeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!