Mikortól lehet egy babát metrón utaztatni? Mikortól bírja ki a hangos zajt, vagy mi a szakszerű?! 6,5 hónaposak vagyunk.
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 09:25
1/6 Agytörzsi Prof. válasza:
Nyugodtan viheted,nem lesz semmi baja. Nem gond, ha megszokja a zajokat.
2/6 anonim válasza:
Most viccen kívül, de én a metróra egyedül se merek felszállni, nemhogy gyerekkel... :( Mióta tele vannak í hírek azzal, hogy így meg úgy meghibásodtak, komolyan metrófóbiám van. Egyébként már elég nagy, simán viheted magaddal akárhova, a zajok hamar természetesek lesznek neki. Ha kicsit nyűgös, akkor magyarázd meg neki, hogy most a bácsi beszél, nehogy odacsukjon valakit az ajtóhoz meg ilyenek. Meg előtte mondd neki, hogy metrózni fogtok, nagyon izgalmas lesz. A lényeg, hogy hallja a te hangodat is, hogy megnyugodjon, és lássa, hogy neked ezek a zajok teljesen természetesek, nem kell tőlük félni.
3/6 anonim válasza:
Utolsó: Az hogy nem mersz rá felszállni csak a saját szegénységed. Nem kell minden szavát szopni a médiának.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Igazából már 1 hónapos kora óta megyek vele járművön csak még metrón nem volt, ezért voltam kíváncsi rá .. Sajnos van,hogy csak metróval lehet eljutni valahova, és akkor ez maradt... Ma már minden meghibásodhat ...
2012. máj. 10. 08:09
5/6 anonim válasza:
Már egész kis kortól.Ha az utcára kiviszed akkor már a metró sem gond.Csak ne beszélj a gyerekről többesszámban .Ha ketten együtt vagytok 6,5hónaposak akkor nem szóltam:)
6/6 anonim válasza:
A média kivételesen nem fúj fel semmit, ezt bárki megmondja, aki napi szinten metrózik a hármason. Általános jelenség lett a hirtelen fékezés, az állomáson veszteglés, a pótlóbuszozás. Ez már nem a kommunizmus, hogy a hibákról senki nem szól semmit, hátha nem veszik észre az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!