Repülőn felszállás után ablak mellett ülve be akarom kapcsolni a GPS-t. Ilyen sebességnél el tudja "kapni" a műholdak jelét a hagyományos autós GPS?
Működik ablak mellett e repülőn, érdekesség, hogy km.-re pontos volt, magasságban volt 100-200m eltérés.
Logoltam is az utat, na szenvedett is az útraillesztéssel (tudom, ki lehetne kapcsolni), vicces volt látni "igyekezetét"..
" érdekesség, hogy km.-re pontos volt, magasságban volt 100-200m eltérés."
Ott a válaszban, igen..
Van valahol logom Portugáliából haza, Zakinthosra oda, meg még valahonnan.
Azért hozzáteszem, hogy egy ETEN (Glofish) X600-as volt, ami összehasonlíthatatlanul jobb GPS-el rendelkezik, mint a mai "modern" okostelefonok. Azért nem könnyen talált holdakat, mert ugye max. az ég 1/3-át látta.
Ennyit a fejlődésről.
Bocs, csak hülye vagyok és nem volt teljesen egyértelmű mert km/h-t kerestem ami ugye a sebesség.
Azt elmondanád kb hány km/h volt az utazósebesség amivel a legtöbbet haladt a gép és hogy mennyi volt manőverezéskor ill fel vagy leszálláskor? (Ha ennyire nem emlékszel vagy nem volt mindig bekapcsolva nem gond)
Utazó, amikor hazafelé jöttünk nyugatról 920km/óra, leszálláskor (földetérés) 250km/óra..
De mindezt bármelyik repülőnél megnézheted a gépre kattintva a Flightradar24.com oldalon.
realtimeban mutatja az összes repülőt...
Én Kőbányán lakom, a le és felszálló gépeket látom az ablakból.
Este még bőven a budai hegyek fölött már bekapcsolja a leszállófényszórót.
Ha baloldalt rákattintasz a csíkra mutatja hány perce van a levegőben, a másikra, hogy mennyi van még hátra.ű
Felette a teljes utat km. ben és abból a már megtett.
Amúgy azt is meg lehet nézni, hogy egy bizonyos járat korábban merre ment és merre volt a tervezett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!