Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Repülőn felszállás után ablak...

Repülőn felszállás után ablak mellett ülve be akarom kapcsolni a GPS-t. Ilyen sebességnél el tudja "kapni" a műholdak jelét a hagyományos autós GPS?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 09:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
és nem zuhantal le. zsir :D
2012. jún. 12. 00:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Köszi hogy megosztottad ezt velünk ma is okosabb lettem:)
2012. jún. 13. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Működik ablak mellett e repülőn, érdekesség, hogy km.-re pontos volt, magasságban volt 100-200m eltérés.

Logoltam is az utat, na szenvedett is az útraillesztéssel (tudom, ki lehetne kapcsolni), vicces volt látni "igyekezetét"..

2013. ápr. 16. 17:03
 14/19 anonim ***** válasza:
A sebességet is mutatta?
2015. júl. 5. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:

" érdekesség, hogy km.-re pontos volt, magasságban volt 100-200m eltérés."

Ott a válaszban, igen..

Van valahol logom Portugáliából haza, Zakinthosra oda, meg még valahonnan.

Azért hozzáteszem, hogy egy ETEN (Glofish) X600-as volt, ami összehasonlíthatatlanul jobb GPS-el rendelkezik, mint a mai "modern" okostelefonok. Azért nem könnyen talált holdakat, mert ugye max. az ég 1/3-át látta.

Ennyit a fejlődésről.

2015. júl. 5. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Bocs, csak hülye vagyok és nem volt teljesen egyértelmű mert km/h-t kerestem ami ugye a sebesség.

Azt elmondanád kb hány km/h volt az utazósebesség amivel a legtöbbet haladt a gép és hogy mennyi volt manőverezéskor ill fel vagy leszálláskor? (Ha ennyire nem emlékszel vagy nem volt mindig bekapcsolva nem gond)

2015. júl. 5. 23:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Utazó, amikor hazafelé jöttünk nyugatról 920km/óra, leszálláskor (földetérés) 250km/óra..

De mindezt bármelyik repülőnél megnézheted a gépre kattintva a Flightradar24.com oldalon.

realtimeban mutatja az összes repülőt...

2015. júl. 6. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez tök jó köszi!
2015. júl. 6. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Én Kőbányán lakom, a le és felszálló gépeket látom az ablakból.

Este még bőven a budai hegyek fölött már bekapcsolja a leszállófényszórót.

Ha baloldalt rákattintasz a csíkra mutatja hány perce van a levegőben, a másikra, hogy mennyi van még hátra.ű

Felette a teljes utat km. ben és abból a már megtett.

Amúgy azt is meg lehet nézni, hogy egy bizonyos járat korábban merre ment és merre volt a tervezett.....

2015. júl. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!