Kiszoktál nézni a vonat ablakon utazás közbe? (ha igen láttál már valami nagyon érdekeset, vicceset, rémisztőt, stb)
Őzeket sokszor, számomra érdekesek, nem tudom megunni őket.
Vicces meg számomra az, ha a vonatról belátni emberek kertjébe, és nyáron látni ahogy fürdőbugyiban kapálnak. :-)
Én nem tudnék még a beláthatatlan kertemben sem fürdőruciban kertészkedni, nemhogy ha tudom, hogy egy vonatról belátnak... :-)
Én egyszer ültem a mozgó vonaton és odarepült egy madár az ablakhoz& kb.5percig repült az ablak mellett a vonattal egyforma sebességgel!:)
2.válaszoló.
Ebben semmi vicces nincs, én is szoktam kertészkedni fürdőruhában, nem mindenki költi a pénzét szolira, és nem mindenkinek van ideje strandra menni!
Ráadásul jó testmozgás is, szóval 2in1.inkább irigyelheted őket/minket!
Bebebeee!:D
Kösz 4-es, de nem irigyellek! :-))
Ezek a kertben pucérkodó hájas emberek nem azért pucérkodnak, mert nem telik szolira és grillcsirkék akarnak lenni.
Te úgy látszik szeretsz sötét grillcsirke lenni, váljék egészségedre!
Én maradok a hagyományos csoportban, akik képesek felöltözni, és legalább nem égetik agyon magukat a tűző napon. Mert néhány órás munka közben bizony szépen lelehet égni...
Ui: Amúgy egy kicsit sem érzed hülyén magad, ha a kerted mellett megáll a vonat, te meg közben egy szál semmiben ásod a kertet? A vonatról meg a kisgyerekektől kezdve a munkába utazó öltönyös üzletemberen át az öreg nénékig, belát mindenki. Olyan még nem merült fel benned, hogy legalább akkor valami magas sövényt vagy fasort ültess, hogy ne lássanak be??? Hát persze aki magamutogató, annak direkt jó ez, számomra elképzelhetetlen.
Figyu, te azt irtad, hogy még a beláthatatlan kertedben sem kertészkednél így, én erre reagáltam!
Természetesen ha vonat haladna el a kertem alatt, vagy bármilyennemű forgalom lenne arra, én sem kapálnék bikiniben!
De te még a beláthatatlan kertedben SEM, ahol egy árva lélek nem lát!
Én sem szeretek grillcsirke lenni, nem is értem hogy lyukadtál ki ide! Vannak naptejek, fényvédő krémek, kalap...stb...de most komolyan, ebbe a témába azért már nem megyek bele :D
Nem is az ablakból,de vasútállomáson.Kedvenc történetem:
Vidéki állomáson (ha jól rémlik Létavértes) menesztett a forgalmista.Egyik padon ülô öreg néni megszólal:
-Milyen szép fütyülôje van magának!
Mire a fiatal forgalmista:
-Marika néni!Ez még csak a sípom volt,hát még ha a fütyülômet látná!
Szegény néni fülig pirult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!