Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Más országokban is a sínpár...

Más országokban is a sínpár közé folyik a pisi kaki a vonatból?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Országa és vonata válogatja. Nálunk is van olyan vonat, ami zárt tartállyal működik, és külföldön is van olyan, ami nyitott.
2011. dec. 11. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:

nem,

van olyan vagon is ahol nem a sínek közé,hanem a sín és az árok közé folyik,

de tényleg ,

:-)

2011. dec. 11. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
hát én nem tudom de nap mint nap sínek közt járok sétálva melózni de egy darab kulát nem látok =D
2011. dec. 11. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem hogy nincs kula a sínek között:D De szerintem eleve kevesebbszer nagyvécézik az ember.
2011. dec. 11. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
A kula szétterül a vonat alján esetleg? Ti éreztetek kula szagot a vonatok mellett?
2011. dec. 11. 21:07
 6/7 10 deka farhát ***** válasza:

Nem, a kakkanat szépen kihullik, nem tapad rá a vonat aljára (jó hosszú és nagy átmérőjű csövön, kb. mint egy kályhacső), de tényleg kevés ember használja a vécét a vonaton, ezért nem olyan jelentős ez a szennyeződés (azért pályaudvarokon néha találsz egy-két rakást, és bizony, ezeknek szaga is van!). A pisike meg kifolyik, majd felszárad -> nyoma sem marad!

Zárt rendszerű vécé is létezik, ez egy tartályba gyűjti a terméket, amit aztán arra megfelelő helyen egy szippantós kocsival leürítenek.

2012. jan. 2. 10:19
 7/7 anonim válasza:
Ha 100-as tempónál távozik a cucc a vonatból, az nem egészben fog landolni a sínek között, hanem hosszú métereken szétkenődik.
2014. aug. 3. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!