Mi ez, hogy a buszon mindenki 90%-os jegyet kér?
Figyelt kérdés
Pesten felszálltam a buszra, kértem egy diákot, majd felültem legelőre. Utána figyeltem, hogy az emberek nagyon nagy része csak úgy 90%-os jegyet vesz. De mire föl???2012. máj. 7. 23:52
1/5 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem és a sofőr nem kér igazolást róla semkitől.
Ha ez igy megy én is olyat fogok kérni nehogy már én meg méreg drágán utazgáljak azt mindenki fillérekért!
2/5 anonim válasza:
Az mi hogy eg megállóban felszáll 78 cigó(!) és nagyrészük 90-es jegyet vesz...
(B.A.Z. megye)
3/5 A kérdező kommentje:
És gondolom a sofőr nem mert szólni.
2012. máj. 8. 12:12
4/5 anonim válasza:
Hát szinte minden nap arra jár a sofőr, szóval ha egyszer is szólna utána rosszul járna gondolom...
Bár amikor 78-at számoltam akkor esett az eső. Többnyire 60-nál többen nem szálnak fel...
5/5 anonim válasza:
Mondjuk minden nap ott utaznak és így már tudja, hogy van igazolásuk. Van ilyen pecsételős is, de ahhoz meg lusták lepecsételni. Közalkalmazottak így utaznak a kb. 10 alkalmas 50%-os kedvezményükkel 15-20-szor is: ha a vonaton/buszon veszik meg a jegyet, akkor már lusta a sofőr vagy kalauz lepecsételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!