Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyibe került a félhavi és...

Fanni929 kérdése:

Mennyibe került a félhavi és a havi bérlet szekszárd-pécs között?

Figyelt kérdés

interneten ilyen 20 ezreket olvastam de múltkor egy srác előttem vett és nem hiszem h ennyit fizetett volna..sürgős válasz kellene

köszi :)

#Pécs #bérlet #Szekszárd #havim félhavi
2012. máj. 5. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Kevés az információ, így nem lehet válaszolni. Először is mivel szeretnél utazni? Autóbusszal vagy vonattal, illetve melyik útvonalon, mert mindkettő esetében is több útvonal létezik. Végül van-e valamilyen kedvezményed: diák vagy már dolgozol?
2012. máj. 5. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Kikerestem csak neked, gyorsan, hogy Pécs-Szekszárd 60km. Azt is kikerestem, hogy mennyi a bérlet, amit te már 10-szer megcsinálhattál volna annyi idő alatt, mint hogy ezt kiírod. De egy felnőtt havi bérlet: 42 900 Ft; a félhavi: 21 400 Ft. Ennek az összegnek a 86%-át fizeti a munkáltató. További jó semmittevést! Puszi!
2012. máj. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!