Eladóvá vált éves BKV bérletem, májustól! Hol tudom eladni? Felnőtt!
Szerintem a legegyszerűbb, ha visszaváltod még az érvényesség kezdete előtt. Ha jól tudom, 250 forint a kezelési költség, ennyit buksz.
Ha a bérletigazolványod számát még nem írtad rá a bérletre, megpróbálhatod még valamelyik online aukciós oldalon meghirdetni. Esetleg a hónap elején valamelyik zsúfoltabb pénztárnál sózd rá a sor végén állókra, kis kedvezménnyel. Más kérdés, hogy a hamisítások miatt kockázatos idegenektől bérletet vásárolni, így számíts a visszautasításra. Emiatt szerintem 500-1000 forinttal minimum a hivatalos ár alá kell kíálnod ahhoz, hogy valaki megvegye tőled, úgyhogy ezért ajánlom inkább a visszaváltást.
Bocs, olvasni tudni kell.
Tehát: az aukciós oldalak biztosan játszanak.
A visszaváltás csak a havi áras éves bérlet esetén lehetséges. Ha kedvezményes éves bérletet vettél vagy éves összvonalas bérletet, akkor nincs visszaváltási lehetőség (ez a kedvezmény alapja: a cég kevesebbet kér, cserébe tuti nem kérheted vissza a pénzedet akkor sem, ha elköltözöl Ausztráliába).
Hát, elvileg 117 600 forint az éves bérlet ára, mármint a visszaváltható típusé.
Ha rá van írva, hogy "KEDVEZMÉNYES ÉVES BUDAPEST-BÉRLET", akkor az nem visszaváltható, de ha csak annyi áll ratja, hogy "ÉVES BUDAPEST-BÉRLET", akkor igen. De természetesen csak a hátralévő hónapokkal arányos árat térítenek vissza, mínusz kezelési költség. Esetedben 8*9800-250=78150 forintot.
megpróbálom :)
50ért oda is adnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!