ICre vitt már fel valaki állatot? észrevették?
Simán megoldható.
Én már vittem cicát.
Én is vittem már nyuszit IC-n. A kalauz még meg is etette répával, annyira tetszett neki :)
Amúgy én cicahordozóba vittem.
"mivel másod osztályú kocsiba nincs légkondi"
ez így nem teljesen igaz :) Budapest és Szeged között úgynevezett hibridvonatok közlekednek, ami azt jelenti, hogy egyesítve van a gyors és az IC. 8 különböző típusú kocsi közül lehet választani, ezek között 3 szolgáltatási színvonal található, 4 különböző áron. Az IC részen a 2. osztályú kocsi is klímás, tehát van a vonatban légkondicionált 2. osztályú kocsi.
Az Üzletszabályzat szerint viszont nem vihető be élő állat expressz, IP, IC, EC és EN vonatban közlekedő kocsiba, valamint ezeken felül személy, sebes és gyorsvonat komfort és 1. osztályú, valamint étkezőkocsijába sem.
Tehát ezeken a vonatokon a gyorsvonati részen, 2. osztályon szállíthatot a nyulat. A csomagolásnak (kosár, ketrec, láda) biztosítani kell, hogy az állat abból az
utazás során ne szabaduljon ki. A csomagolás alkalmas legyen arra, hogy az utasokat, az utasok ruházatát és kézipoggyászát, valamint a vasúti berendezéseket megóvja.
BP-Debrecen volt a táv, augusztus vége felé.
Mi is a klíma miatt mentünk IC-vel, hogy ne gyulladjon meg :) Raktam be a szállítóba egy hideg ásványvizes palackot, rátekertem egy darab rongyot, kikötöttem a szállító széléhez, így nem csúszkált. Ha melege volt, melléfeküdt :)
A BKV-zást nehezebben bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!