Mennyire biztonságos állatot szállítani repülőn?
attól függ, mekkora állat, általában (ha jól tudom) 10kg nál kisebb utastérben szállítható, de nagyobb a raktérben, így utána kell járni hogy a járat alkalmas-e rá, vagy -20fok van a csomagtérben.(van ahol van fütött részleg állatoknak, cégfüggő),
meg kell állatnak nyugtató vagy nyugtató injekció is.
-20 fok az csomagtérben? ekkora baromságot! Akkor az utastérben is ennyi lenne, mert fém hosszmerevítők és rajtuk méhsejt lapok választják el mindössze a kettőt, amik közül egyik sem hőszigetelő.
Amúgy a csomagtérben van a kisállatszállítás szerintem, mert az utastérben nem biztos hogy mindenki örül egy végig ugató kutyának vagy cicának. Aztán lehet hogy van olyan légitársaság ami megengedi, ki tudja.
10:53
ismerőseim szállitottak macskákat, egy leválasztott részben helyezték el, de az utastér szintjén.
kell nekik nyugtató/altató.
a csomagtérben bizony hideg van, utána jártam amikor kutyát akartam szállítani és nem lehet mindenhol! amúgy a repülőn magán is hideg van csak nem annyira,,,
nem érzed a bőröndödet milyen hideg amikor megérkezik? :D
amugy legeszerűbb e-mailt írni a légitársaságnak ez ügyben. szerintem,...
-20 fok különbség, akár thermo üveg által elválasztott két tér között is fenntartható energia révén. Csúcstechnika nélkül is.
Légitársaság lassan levelezik, van utasuk bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!