Melyiket szeretitek jobban, a kettes vagy a hármas metrót?
Nos, mivel ez egy ízlést kutató kérdés, bátrabban merek nyilatkozni.
Mikor kiírásra került, akkor ugye nem volt még 4-es metró, de mivel én azt használom napi szinten, és megkönnyíti az életemet, tágasak az állomások belső terei, ráadásul pont a Móriczon szállok fel/le, ami meg nekem nagyon bejön dizájnban, ezért én szeretem. Persze tudom, hogy van, akinek az átalakult felszíni közlekedés miatt problémákat okoz, de a kérdés ugye a saját véleményemre vonatkozik.
Az 1-est imádom.
A konkrét kérdésre pedig: a 2-est jobban szeretem, nekem tetszik, hogy az állomások belmagasságát az álmennyezet elbontásával, a "félkör" alakú tetővel kicsit megemelték, és több a fény is, mivel lecserélték a neoncsöveket.
A 3-ast pedig kifejezetten utálom, szerencsére nem is kell használnom, de ha pl a Nyugatiba kell mennem, és nem sietek, inkább a 6-os villamossal megyek. Ennek az a rendkívül prózai oka van, hogy a 3-as mozgólépcsője, én úgy érzem, sokkal gyorsabb, és már többször is hatalmasat estem rajta, megütöttem, felhorzsoltam magam, és félek vele közlekedni. Máshol még sosem volt ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!