Ha valakit bliccelésen rajtakapnak, és az illető elszalad, mit tehetnek ellene?
Figyelt kérdés
Elvileg nem tarthatják vissza, nem zárhatják rá a villamost. Fogja magát, és elmegy. Hogy van ez?2012. márc. 4. 19:08
21/24 A kérdező kommentje:
köszi szépen, ez is egy tanulságos történet volt
2012. márc. 7. 08:50
22/24 anonim válasza:
Hiába gondolod Kérdező, hogy a fenti történettel igazolod magadat a blicceléssel kapcsolatban, sajnos ki kell ábrándítsalak: pontosan ugyanolyan vagy, mint az az utolsó cigány és hajléktalan, mivel TE IS ugyanúgy csalsz, mint ők. Nincs különbség aközött, hogy Te nem veszel jegyet, vagy hogy a cigány nem vesz jegyet...
23/24 brigivagyok válasza:
én rengetegszer blicceltem már és sokrszor el is kaptak. van amikor barátságosan csak annyit mondtak, hogy ne forduljon elő még egyszer de van amikor lefogtak és nem engedtek elmenni!!! meg leb*sztak amiért nem volt nálam diák (xd nemvok h*lye, hogy megmutassam nekik ki is vok)
olyan alkalom is volt, amikor másnak adtam ki magam de semmi sem történt.
szerintem ha nem kaptak el amikor elszaladtál, akkor semmi viszont akkor szívsz, ha megint ugyanaz az ellenőr fogja megnézni a jegyed/bérleted az meg nagy szívás lenne..
24/24 anonim válasza:
no comment.
ne bliccelj és akkor tuti nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!