Megbüntethetnek ha biciklivel rajtakapnak gyorshajtáson?
Mivel kilométeróra nem kötelező te nem tudhatod hogy gyorsan mentél.
Én már jártam úgy hogy rendőrük mértek éppen, dombon lefelé 40-es táblánál 60-al elhúztam :D Szerencsére nem foglalkoztak velem.
De ha rendőr épp villog le az útról és sejted hogy gyorsan mentél akkor nemárthat gyorsan zsebretenni a kilométerórát:)
"Mivel kilométeróra nem kötelező te nem tudhatod hogy gyorsan mentél. "
Ez mekkora baromság. Igen megbüntethetnek, ugyanúgy mint az ittas kerékpározásnál, vagy a nem megfelelő felszerelés miatt.
"Ez mekkora baromság. Igen megbüntethetnek, ugyanúgy mint az ittas kerékpározásnál, vagy a nem megfelelő felszerelés miatt."
Hát nem tudom hogy hogy te hogy vagy vele, de ha én iszok akkor tudok róla. Kötelező felszerelés meg megint elő van írva. De a kilométeróra nincs köztük. Így ha az nincs akkor csak tippelni tudod a sebességedet. Az meg kinél mennyire pontos...
Jártam olyan helyen hogy a faluban egy szép dombocska, iskola/óvoda(vagy valami olyasmi) miatt 20-as tábla az út szélén. Hát a mamik gyorsabban gurultak le a dombon... De szerinted ők ezt tudták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!