Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha a volánbusznál szeretnék...

Ha a volánbusznál szeretnék javaslatot tenni a buszmenetrend megváltoztatására (a buszok fele nem érint 4 megállót, ami 6-8 perc pluszidő lenne), kinek/hova írjak?

Figyelt kérdés
Az önkormányzat nem opció, kiderült hogy egy fityinget nem adnak a cégnek, szóval nekik nincs beleszólásuk. (százhalombattai vagyok)
2012. febr. 17. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha van időd gyűjts össze minimum 100 aláírást. A helyi önkormányzaton keresztül próbáld meg elérni, hogy történjen valami vagy ajánlva postázd a kérelmedet az aláírásokkal együtt. Ha ajánlva teszed, akkor iktatniuk kell és nem dobhatja ki. Majd kapsz rá egy okos választ, hogy miért nem.
2012. febr. 19. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
1.1km és gyalog 13perc a google maps szerint. Battán belül helyi járatnak minősül, és amikor a vasútról indul Érd felé a busz onnan válik helyközivé,de amikor beér Érdre ismét helyi járatos lesz egész Diósdig. Persze ez egy ilyen öszvér megoldás,mert ha városon belülre kéred a jegyet akkor helyi járatos jegyet kapsz,ha városon túlra,akkor helyközit. Mondjuk én évek óta nem ott buszozom,de nem hiszem hogy azóta változott is bármi. A segítséget amit felajánlottak,szerintem vedd igénybe,mert segítség nélkül addig sem jutsz el. És ne a Volánhoz menjél,hanem a Battai önkormányzathoz,mert ő a megrendelő.Ha azt el tudod érni hogy az a járat bemenjen amelyikkel te szeretnél utazni,már nyertél. Egyébként az Okmányirodákhoz visszatérve,a Százhalombattai a legjobb,leggyorsabb és szakmailag a legfelkészültebb azok az okmányirodák között amelyikben már intéztem ügyet. Az Érdi,Ercsi és az Adonyi csak időpontra dolgozik. A Budafoki az megcsinálja soron kívül,de csak a kerületében lakóknak. Tavaly sorszám szerint mentem Érdre autót átíratni,az egyik hölgy valami rendszámmal bíbelődött 1 órát,a másik meg egy másik ügyféllel.Másnap átmentem Battára nyitásra , 14-en voltak előttem,25perc alatt sorra kerültem,alig több mint. 5perc múlva mentem a postára,mikor visszaértem, a hölgy integetett hogy kész a forgalmi. 8:45-kor,már el is felejtettem. Máshol szerintem nem végeztem volna aznap. Én nem tudom hogy mivel vannak motiválva,de máshol még nem láttam ilyet.
2012. febr. 19. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!