Mi a véleményetek arról, hogy 66 év után megszünt ma (2012. 02. 03. ) a MALÉV? Szerintetek van még remény, hogy valaha is újra indul a légiforgalom?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 17:56
1/9 anonim válasza:
Nem, soha többé nem fog. Itt a világ vége.
2/9 anonim válasza:
Újra fog, csak nem MALÉV néven...
3/9 anonim válasza:
Semmi. Eddig sem repultem,ezutan sem fogok.
4/9 anonim válasza:
Ez egy vicc...A MALÉV-ot is elcseszték...
5/9 anonim válasza:
Malév többet már biztosan nem lesz. De én abban sem hiszek, hogy másik cég lenne helyette. A többi légitársaság annyira hamar reagáltak, hogy szerintem felosztják egymás között a piacot, és nagyobb kapasitással közlekednek. Nem volt eddig túltelített a piac, válság van, nem voltak tele a gépek, maximum most zsúfoltabbak lesznek a többi cég gépei, és indítanak új járatokat, amik eddig a Malév piacai voltak.
6/9 anonim válasza:
A malévet is tönkretették mind minden mást ebben a .... országban!!!
7/9 anonim válasza:
Találtak a fejesek még egy maradék koncot amit szét lehet rabolni.Így kell ezt!
8/9 anonim válasza:
Nem értem akik ezt tették a Malévvel miért nincsenek még/már a dutyiban.
9/9 anonim válasza:
Van már helyette az Aeroexpress reginonal. Igazhogy az csak Budapest és Erdély között közlekedik kisméretű gépekkel, de a Malév csődje óta ez az egyetlen amire büszkék lehetünk, hogy a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!