SOS! Valaki megkapta már a 2012-es arcképes MÁV igazolványát?
Figyelt kérdés
Nekünk még nem jött meg! A kalauz meg azt mondta hogy 2012.január 1-től már nem használható a 2009-es!Pedig azt mondták amikor beadtuk a kérvényt az újra hogy az addig jó amíg kinem küldik az újat postán!Erre meg ma megakartak büntetni 2x8000ft-re! Köszönöm a válaszokat!2012. jan. 4. 19:30
2/28 anonim válasza:
Szinte mindenki megkapta nyár elején.
A humánszolgáltatónál illene utánaérdeklődni miért nem kaptad még meg. Fél év eltelt azóta.
Jah, és valóban megbűntetnek, nem csak meg akar hanem meg is fognak bűntetni előbb-utóbb.
3/28 A kérdező kommentje:
az szép... de hogy kapta meg már mindenki nyáron??
ugy volt hogy kiküldik majd postán!!! de nem?? egyik ismerösömmel beszéltem és még ő sem kapta meg! most mi lenne a teendő?
2012. jan. 4. 19:54
4/28 anonim válasza:
Ha tényleg mávos vagy akkot tudod hova kell fordulnod...
5/28 anonim válasza:
Én sem kaptam meg de azt mondták ha megbüntetnek akkor szólni kell bent és elintézik 1-2 héten belül lesz elvileg
6/28 A kérdező kommentje:
nem vagyok teljesen mávos! csak a szüleim voltak azok és ezért jár nekem is a kedvezmény! 17/F
2012. jan. 4. 20:08
8/28 A kérdező kommentje:
igen? jó neked...:)
2012. jan. 4. 20:26
9/28 anonim válasza:
Engem is megbüntettek ma...meg ráirták az arcképesre hogy február 6 ig érvényes még.. a büntit meg nem kell befizetnem...
és beszéltem olyannal is akinek már márciusba le volt adva az igénylése (állitolag...biztosra nem tudom) de még neki se jött meg az uj...
10/28 A kérdező kommentje:
MOK igazolás megvan valakinek?
2012. jan. 21. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!