SOS! Valaki megkapta már a 2012-es arcképes MÁV igazolványát?
Figyelt kérdés
Nekünk még nem jött meg! A kalauz meg azt mondta hogy 2012.január 1-től már nem használható a 2009-es!Pedig azt mondták amikor beadtuk a kérvényt az újra hogy az addig jó amíg kinem küldik az újat postán!Erre meg ma megakartak büntetni 2x8000ft-re! Köszönöm a válaszokat!2012. jan. 4. 19:30
12/28 A kérdező kommentje:
hanem értesz hozzá akkor ne kérdezz hülyeséget! ha neked sincs meg az arcképesed akkor tudnád miről van szó! ergo ne szólj bele! kösz!
2012. jan. 21. 17:17
13/28 anonim válasza:
Meg mikor a régit kellet hordani, akkor is meg volt.
Most már újat kell hordani, én az újat és a régit is magammal viszem, emlékül.
Nekünk már meg van.
14/28 A kérdező kommentje:
még most sincs meg! van aki megkapta már? :(
2012. márc. 18. 17:33
15/28 anonim válasza:
én már megkaptam ilyen kis igazolvány az egész mint a személyi
16/28 A kérdező kommentje:
tudom hogy olyannak kellene lennie de még mindig nincs meg :(
2012. márc. 20. 16:23
18/28 10 deka farhát válasza:
Van aki megkapta már, van, aki még nem. Majd jön. MOK igazolással június végéig érvényes, ha jól tudom (most lusta vagyok elmenni a kabátomig és megnézni, hogy mi van a papírra írva).
19/28 A kérdező kommentje:
igen jun 30.-ig azzal használható a régi! de jöhetne már az új :)
2012. márc. 21. 14:00
20/28 anonim válasza:
A Hr osztályon kell igényelni. ha startos vagy akkor azonnal megrendelik, ha nem akkor egy igazolást adnak meg a munkaszerződést be kell vinni a starthoz és ott intézik. Nekem gyakorlatilag másnapra elkészítették. Igaz ez új igazolvány. (Mozdonyvezető-gyakornok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!